Index / Relaties & Family / Hoe kan ik mensen in Londen, Engeland zoeken

Share This Post

Relaties & Family

Hoe kan ik mensen in Londen, Engeland zoeken

De telling van 2002 van het Office for National Statistics toonde London (bestaande uit Inner en Outer Londen) om een ​​bevolking van 7, 172.091 mensen hebben. Dat is een heleboel mensen die in een dichtbevolkt gebied, dus het vinden van een persoon

AdvertisementDe telling van 2002 van het Office for National Statistics toonde London (bestaande uit Inner en Outer Londen) om een ​​bevolking van 7, 172.091 mensen hebben. Dat is een heleboel mensen die in een dichtbevolkt gebied, dus het vinden van een persoon is een uitdaging.

Wat je nodig hebt

London Underground kaart

Stratenplan boek ( "AZ") of GPS-navigatiesysteem

instructies

Zorg ervoor dat u de volledige naam van de persoon voor wie u op zoek bent. Controleer of het correct gespeld. Bijvoorbeeld, te verduidelijken of het nu Davies, Davy of Davis. Voorkomende spelfouten zal u off-track meteen. In het ideale geval een naam omvat voornaam, tweede naam en achternaam. Als de persoon die u probeert te vinden is vrouwelijk, is het handig om hun achternaam te weten vóór en na het huwelijk.Verkrijgen laatst bekende adres (sen) van de persoon. Gedeeltelijke adressen, zoals Londen straatnamen, namen van de huizen die ze woonden in of in de algemene ruimten (bijv steden van Londen, net als Walthamstow of Haringey) waar ze woonden, kan nuttig zijn. Ga er niet vanuit onvolledige informatie is nutteloos; een on-line zoekopdracht met achternaam plus borough of de naam van de straat kunnen resultaten opleveren. Als u niet zeker bent van de spelling, maar weten wat de gebieden klinken, dit opschrijven. Als u een bezoek zullen de lokale mensen te helpen u overeenkomen juiste namen.

Begin on-line onderzoek naar de persoon terwijl je nog thuis. Het is makkelijker met behulp van middelen on-line dan een bezoek aan Londen en zoeken "op de grond". Het gebruik van zoekdiensten thuis wellicht ook gemakkelijker, omdat sommige betaalde diensten alternatieve betalingsmethoden die beschikbaar kan zijn als je op reis bent nodig. Het is nuttig om een ​​actieve VISA-kaart en een Paypal account te hebben.

Begin met AT & T dienst anywho.com en bladeren door de Britse database. Of bezoek de on-line UK telefoonboek, 192.com en een rekening te openen. Stort geld te zoeken kredieten te verkrijgen. Als u niet een Britse ingezetene, dan heb je een Paypal-account nodig. Met behulp van credits, zoeken tegen de namen en adressen van Londen bewoners. 192.com bevat informatie over alle Britse geregistreerde kiezers, 2002-2009 evenals die op het telefoonsysteem Verenigd Koninkrijk. Als de persoon voor wie u op zoek bent naar een directeur van een bedrijf kunt u zoeken onder hun handelsafdelingen naam.Als u de persoon op 192.com niet kunt vinden, kan IHE hebben verzocht dat zijn gegevens worden verwijderd om persoonlijke redenen. Als de persoon heeft een ongebruikelijke achternaam, en het onderzoek is niet gebleken van je vriend, maar heeft andere mensen met dezelfde naam die ook in de omgeving van Londen onthuld, kunt u proberen te bellen sommige van die te zien of ze verwant zijn.

Denk aan interesses en hobby's je vriend genoten, en zoek naar haar tegen die hobby's in de omgeving van Londen. Als ze genoten van fotografie, uitvoeren van een Google-zoekopdracht tegen haar naam en Londen fotografische samenlevingen. Ook gebruik maken van de online social networking bronnen die niet geografisch beperkt zijn, zoals facebook.com, linkedin.com, pipl.com.Bezoek laatst bekende adres van uw vriend en vragen van de buren; zij weten, toen hij verhuisde, en waar.

Overweeg of het wenselijk te laten verrichten van een professionele search bureau voor het uitvoeren van een grondig onderzoek is.

Hints

Wanneer u huisbezoeken te maken, wees niet te leiden tot angst. Niet kloppen op deuren na zonsondergang.

Het kan beleefd om een ​​notitie te verlaten en mensen in staat stellen om u te contacteren.

Als je voelt dat iemand weet je vriend, maar geeft de voorkeur aan niet om u informatie te geven, niet op het punt of opnieuw te bezoeken.

Share This Post