Index / tech / Hoe kan ik meerdere Word-documenten af ​​te drukken

Share This Post

tech

Hoe kan ik meerdere Word-documenten af ​​te drukken

Printing Word-documenten gelijktijdig kunt u tijd besparen. Microsoft Word kunt u uw afdruktaken te passen, zodat u een selectie op uw pagina, een specifieke pagina, een volledig document of meerdere documenten tegelijk kunt afdrukken. Je hoeft niet

AdvertisementPrinting Word-documenten gelijktijdig kunt u tijd besparen. Microsoft Word kunt u uw afdruktaken te passen, zodat u een selectie op uw pagina, een specifieke pagina, een volledig document of meerdere documenten tegelijk kunt afdrukken. Je hoeft niet elk document meerdere documenten vanuit Word afdrukken handmatig te openen. Niet alleen heeft het dialoogvenster Openen u in staat om uw weergave aan te passen, maar het laat je ook meerdere documenten selecteren om af te drukken.

Klik op de "Office" knop en selecteer "Open" in Word.

de Word-documenten die u wilt afdrukken in het "Open" dialoogvenster te selecteren. Om meerdere bestanden te selecteren, houdt u de toets 'Ctrl' terwijl je elk bestand te selecteren.

Klik met de rechtermuisknop op de gemarkeerde documenten en kies "Print" in het menu. Sluit vervolgens het dialoogvenster.

Share This Post