Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe kan ik leren schoenen Shrink

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe kan ik leren schoenen Shrink

Heeft u een paar leren schoenen die comfortabel en aantrekkelijk zijn - maar gewoon te groot? Voordat toting die leeglopers leer aan de lokale donatie bin, probeer deze eenvoudige doe-het-zelf-technieken voor het krimpen van leren schoenen. Wat je no

Advertisement

Heeft u een paar leren schoenen die comfortabel en aantrekkelijk zijn - maar gewoon te groot? Voordat toting die leeglopers leer aan de lokale donatie bin, probeer deze eenvoudige doe-het-zelf-technieken voor het krimpen van leren schoenen.

Wat je nodig hebt

Leren schoenen

sokken

witte azijn

Water

Geniet van een paar oude sokken in witte azijn. Plaats een-azijn gecoate sok in elke leren schoen. Laat de azijn tijd om grondig te genieten van de binnenkant van beide schoenen (1 of 2 uur).

Verwijder de azijn doordrenkte sokken van uw lederen schoenen en gooi ze weg. Plaats uw schoenen in een warme omgeving, waar ze volledig kan drogen.

Om uw lederen schoenen meer krimpen, nat ze met water, zodat ze vochtig, niet doorweekt.

Plaats uw vochtige lederen schoenen in de volle zon. Laat ze de tijd om grondig te drogen. Zorg ervoor dat uw schoenen uit de zon zodra ze volledig droog is om te voorkomen dat de leer van kraken te verwijderen.

Proberen op je schoenen. Als ze nog te groot, herhaalt u de eerste vier stappen om het leer meer krimpen.

Share This Post