Index / Huis / Hoe kan ik leer met Furniture Polish Clean

Share This Post

Huis

Hoe kan ik leer met Furniture Polish Clean

Na verloop van tijd kan leren groezelig en saai. Het schoonmaken van de leer ten minste één keer per maand zal de glans en aantrekkingskracht te houden. Toegevoegd schoonmaken kan nodig zijn als morsen of vlekken gebeuren met de leer. Meubelpolitoer

AdvertisementNa verloop van tijd kan leren groezelig en saai. Het schoonmaken van de leer ten minste één keer per maand zal de glans en aantrekkingskracht te houden. Toegevoegd schoonmaken kan nodig zijn als morsen of vlekken gebeuren met de leer. Meubelpolitoer kan worden gebruikt voor het reinigen en glans diverse lederen goederen, zoals tassen, schoenen of meubels.

Wat je nodig hebt

  • Stofzuiger met zachte borstel

    Pluizende doek

Plaats de zachte borstel beslag op het vacuüm. Druk licht en stofzuigen van de stof van de lederen product.

Spray vier straaltjes of twee dopjes van meubelwas op de niet-pluizende doek. Neem het ene uiteinde van het doek en vouw het over. Wrijf elkaar en heropenen.

Wrijf het leer product met de doek. Veeg met een cirkelvormige beweging.

Voeg extra meubels polish aan op de doek als dat nodig is. Afhankelijk van de grootte van het product, kan dit vier of vijf extra polish toepassingen de stof vereisen.

Hints

Controleer de tags op uw specifieke lederen product. Sommige vereisen speciale zorg en onderhoud. Als u de verkeerde methode gebruikt, kunt u het leer beschadigen.

Koop meubels polish die veilig op leer producten. Lees het etiket deze informatie.

Share This Post