Index / Kunst en Vermaak / Hoe kan ik Leer kinderen te trekken

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe kan ik Leer kinderen te trekken

Artistiek talent en belangen zijn belangrijk om te koesteren in kinderen terwijl ze jonger zijn, omdat het gemakkelijker is om hen te trainen hoe te tekenen. Boeken kan zijn grote middelen voor de kinderen, maar ze leren het best wanneer iets wordt a

AdvertisementArtistiek talent en belangen zijn belangrijk om te koesteren in kinderen terwijl ze jonger zijn, omdat het gemakkelijker is om hen te trainen hoe te tekenen. Boeken kan zijn grote middelen voor de kinderen, maar ze leren het best wanneer iets wordt aangetoond hen en wanneer ze actief deel te nemen aan de activiteit.

Wat je nodig hebt

Monsters van de voltooide afbeelding

Tekenpapier

potloden

Kleurpotloden

Gom

Ezel

Heerser

Pastels en kleurpotloden

Stimuleer de verbeelding van kinderen met een warming up hun gedachten met oefeningen. Laat ze na te denken over de dingen die ze willen tekenen. Laat ze foto's van de natuur en de mensen die zij inspiratie kunnen putten uit. U kunt ook wilt dat ze clips van afgewerkte tekeningen te tonen door andere kinderen.

Trek een paar foto's en laat de kinderen te observeren jou. Teken op een stuk papier beelden die ze kunnen betrekking hebben op, zoals huisdieren, huizen, voedsel of zelfs sportartikelen. Het hebben van kinderen te observeren is een belangrijke techniek die kunst leraren gebruiken, want kinderen zijn dol op het kopiëren van wat anderen doen. Zorg ervoor dat je materiaal dat je wilt dat ze gebruiken te gebruiken. Probeer eerst eenvoudige figuren te doen en te bouwen op uw schetsen, zodat kinderen niet zal laten intimideren door complexe tekeningen. Dit zal helpen hen motiveren om gebruik te maken van hun eigen land.

Werken met basisvormen eerst, dan combineer deze vormen tot meer complexe figuren te tekenen. Aangezien in het begin, kinderen niet een verfijnde greep van tekentechnieken hebt, heb je ze kleine stapjes te leren door gebruik te maken van wat ze weten. Bijvoorbeeld, wanneer je ze leert om een ​​persoon te trekken, laat ze denken als het tekenen verschillende vormen - cirkel voor het hoofd, een omgekeerde driehoek op de borst, een rechtopstaande driehoek voor het lichaam en rechthoeken voor de benen.

Stel een regelmatige tekening tijd. Goed zijn in tekenen is meer nodig dan talent - constant de praktijk is belangrijk, en als kinderen krijgen in de gewoonte van regelmatig tekenen, zien ze hun werk vooruitgang. Geef ze de juiste tekening materialen, zoals tekenpapier, potlood, liniaal, gum en zelfs een ezel, dus ze zullen tekenen serieus te nemen.

Leer ze hoe te kleuren. Kleur geven hun tekeningen zullen hun werk visueel aantrekkelijker te maken. Kinderen worden aangetrokken door kleuren en tekening mag leuker om ze te lijken wanneer ze kleuren kunnen kiezen en toepassen op hun tekeningen.

Share This Post