Index / Sport en fitness / Hoe kan ik Leer kinderen Bowling

Share This Post

Sport en fitness

Hoe kan ik Leer kinderen Bowling

Leer uw kinderen om bowl kan bijdragen aan het creëren van een gezonde en positieve hobby die ze met zich meedragen door middel van volwassenheid. Bowling kan een familie-activiteit waar iedereen kan tijd samen of twee keer per week door te brengen i

Advertisement

Leer uw kinderen om bowl kan bijdragen aan het creëren van een gezonde en positieve hobby die ze met zich meedragen door middel van volwassenheid. Bowling kan een familie-activiteit waar iedereen kan tijd samen of twee keer per week door te brengen in een sociale omgeving geworden. Het kan ook leiden tot het onderwijs van uw kinderen omgangsvormen in een concurrerende omgeving. Word lid van competities en wedstrijden voor een concurrentievoordeel, maar leren je kind om zich altijd te genieten bij het bowlen.

Neem je kind naar een bowlingbaan al drie of vier jaar oud. Vraag uw plaatselijke bowlingbaan of ze bieden een competitie of een klasse voor jonge kinderen. Profiteer van de bumper jeu de boules baan als je biedt, vooral de eerste paar keer dat u een jong bowling nemen.

Vind de meest geschikte gewicht van de bal voor uw kind. Zes pond is meestal de lichtste bal, die uw kind nog kunnen worstelen met. Huur schoenen van de bowlingbaan als u niet wilt investeren in bowlingschoenen.

Leg de basisregels en gemeenschappelijke hoffelijkheid geassocieerd met bowlen. Vertel je kind dat hij of zij een beurt krijgt om te proberen naar beneden te kloppen alle pinnen. Als hij dat doet, kreeg hij een staking en zijn beurt is voorbij voor het moment. Vertel hem of er nog pinnen stond hij nog een kans om ze allemaal neer te halen, dat is een extra krijgt. Laat hem weten dat hij moet gaan zitten na zijn beurt is voorbij om andere spelers hun beurt. Ook, laat je kleine bowler weten dat als iemand wordt bowlen op de volgende baan, moet hij wachten tot ze rollen hun bal voor het werpen van zijn eigen.

Teaching techniek zal volgend komen. Loop haar tot aan de lijn, en laat haar dat ze achter de rode baan moet blijven als ze rolt haar bal. Laat haar de juiste manier om vast te houden en de bal te gooien, en laat haar rollen is echter het meest comfortabel voor haar. Kleinere kinderen zijn meestal in staat om het rollen van tussen hun benen, als de bal te zwaar kan zijn om het goed te gooien. Maak je geen zorgen, zal ze uitgroeien tot het. Blijven om haar de juiste manier vast te houden en gooi de bal regelmatig terwijl ze steeds meer comfortabel met bowling te tonen.

Hints

Koop een bal voor uw kind als hij groeit en meer geïnteresseerd en bedreven in de sport.

Moedig haar om haar gemiddelde te verhogen en sloeg haar beste spel en series meer dan concurreren met anderen. Haar leren om de vreugde en de sociale aspecten van het spel te waarderen.

Vraag of je bowlingbaan biedt middernacht bowlen of Cosmic bowling (glow-in-the-dark) voor oudere kinderen en tieners.

Laat uw kind gebruik maken van een bal die te zwaar is of kom in de straat schoenen, omdat dit verwondingen kan veroorzaken.

Share This Post