Index / Careers & Work / Hoe kan ik langs de Tactical Assessment test voor Wal-Mart?

Share This Post

Careers & Work

Hoe kan ik langs de Tactical Assessment test voor Wal-Mart?

De Wal-Mart Tactical Leadership Assessment (TLA) is een examen gegeven aan die hengelen naar een leidende positie in een van Wal-Mart meer dan 8.500 winkels wereldwijd. Het is één van de twee commissarissen assessment testen, de andere is de Raad van

Advertisement

De Wal-Mart Tactical Leadership Assessment (TLA) is een examen gegeven aan die hengelen naar een leidende positie in een van Wal-Mart meer dan 8.500 winkels wereldwijd. Het is één van de twee commissarissen assessment testen, de andere is de Raad van Leadership Assessment. Net als elke andere gestandaardiseerde beoordeling, er zijn juiste antwoorden en verkeerde. Er is geen enkele studie gids voor deze tests; Echter, ze evalueren uw leiderschap potentieel op basis van uw houding ten opzichte van de concurrentie. Aan het einde van de test, zal je een "concurrerende" of "niet-competitieve" status gegeven.

Stap 1

Werken bij Wal-Mart in een nonsupervisory capaciteit voor een periode van tijd. Let goed op de letter van de Wal-Mart beleid wet.

Stap 2

Ga zitten op de computer-based test. In uw dashboard Career Preferences, het is onder het tabblad "Wire".

Stap 3

Pluk het antwoord op elke vraag op basis van de naleving van de waarden van de concurrentie en daadkracht. Bij twijfel, het zekere voor het van trouw aan en de behandeling van het huidige management.

Hints

Volgens de test, een goede toekomst supervisor is respectvol naar zijn huidige leidinggevende en concurrerend met zijn collega's.

Share This Post