Index / Bedrijf / Hoe kan ik KPI Monitor

Share This Post

Bedrijf

Hoe kan ik KPI Monitor

Key Performance Indicators u helpen bedrijfsprestaties te monitoren. Maken gebruik van geavanceerde computer applicaties of eenvoudige spreadsheets tot financiële en andere business metrics te meten. Uitlijnen prestatiemeting tot de verwezenlijking v

AdvertisementKey Performance Indicators u helpen bedrijfsprestaties te monitoren. Maken gebruik van geavanceerde computer applicaties of eenvoudige spreadsheets tot financiële en andere business metrics te meten. Uitlijnen prestatiemeting tot de verwezenlijking van de strategische doelen zorgt ervoor dat alle activiteiten bijdragen aan gewenst door kaderleden van het bedrijf de productie van de resultaten. Typisch, elke afdeling bepaalt zijn eigen KPI's te meten en te monitoren business performance. Elke organisatie (zoals customer support, verkoop of finance) controleert ook de prestaties met de industrie standaarden.

Bepaal de KPI's die u wilt bijhouden. Elke organisatie definieert meestal niet meer dan zes prestatie-indicatoren om het te helpen haar activiteiten te controleren. Bijvoorbeeld, een customer support organisatie volgt meestal het aantal ondersteunende gevallen dagelijks voordoet, hoe lang elk geval nodig is om op te lossen, het aantal oproepen naar de klant nodig is om een ​​probleem op te lossen, hoe vaak een specifiek probleem zich opnieuw voordoet en klanttevredenheid. Deze indicatoren geven inzicht over hoe goed de zakelijke functies. In plaats van het creëren van een hoog niveau van een enkele data point, zoals het aantal telefoontjes afgehandeld door iedere medewerker van de klantenservice, het toezicht op KPI's stelt beheerders in staat om de algemene trends zien en snel handelen om de systemische problemen op te lossen.

Segment uw gegevens door specifieke criteria. Bijvoorbeeld, de verkoop Toon product per regio, land en de klant om te bepalen of er mogelijkheden zijn om meer omzet te genereren. Maak marketing campagnes te richten op gebieden die momenteel niet gediend met uw product of dienst.

Bekijk dynamische gegevens, indien mogelijk, om real-time beslissingen te nemen. Bijvoorbeeld, website analyse-instrumenten zoals Omniture, Google Analytics, Web Trends of Alexa kunt u naar de website van het verkeer te controleren, zoals bekeken pagina's of om sleutelwoorden gebruikt om beslissingen te nemen over hoe u uw website te bouwen te maken zoeken.

Te onderzoeken en te filteren KPI resultaten over verschillende perioden om seizoensgebonden trends te bepalen. Bijvoorbeeld, het identificeren bij het online winkelen transacties te verhogen, zoals eerder vakanties laat winkeliers voor te bereiden en voorraad stuks de meest effectief.

Share KPI gegevens tussen afdelingen zodat elke organisatie effectief kan plannen. Zo zou de verkoop van producten neemt toe leiden tot extra ondersteuning nodig. Door het monitoren van KPI's in uw bedrijf, kunt u ervoor zorgen dat u geen beslissingen voor de ene afdeling dat een ander negatief of onverwacht beïnvloeden.

Vergelijk KPI gegevens voor uw bedrijf met vergelijkbare bedrijven in uw branche. Het gebruik van gegevens zoals verkoop, de klanttevredenheid of operationele kosten om te zien hoe beoordeelt u tegen de concurrentie.

Share This Post