Index / tech / Hoe kan ik Internet Explorer Fix Wanneer het automatisch openen

Share This Post

tech

Hoe kan ik Internet Explorer Fix Wanneer het automatisch openen

Internet Explorer kan beginnen met het automatisch openen van ramen als gevolg van slechte instellingen, beschadigde software of malware op uw computer is geïnstalleerd. Als Internet Explorer vensters automatisch opent, kan het moeilijk zijn om ander

Advertisement

Internet Explorer kan beginnen met het automatisch openen van ramen als gevolg van slechte instellingen, beschadigde software of malware op uw computer is geïnstalleerd. Als Internet Explorer vensters automatisch opent, kan het moeilijk zijn om andere functies van de computer binnen een poging om het probleem te herstellen. Aangezien er verschillende oorzaken voor dit probleem zijn er ook een aantal oplossingen.

Wat je nodig hebt

Computer

Windows-installatieschijf

internetverbinding

Resets en Reparaties

Koppel uw computer vanaf uw internetverbinding. De eenvoudigste manier om dit te doen is gewoon om het los te koppelen voordat u de computer op te starten. Als uw internetverbinding draadloos is, schakelt u uw draadloze kaart. Zodra uw computer is losgekoppeld, opnieuw starten. Dit kan Internet Explorer te stoppen van het automatisch openen van vensters op een tijdelijke basis, terwijl u het probleem op te lossen.

Start de computer in de veilige modus als Internet Explorer nog steeds ramen die voorkomen dat u het oplossen van problemen is de opening. Om te beginnen in de veilige modus, sluit de computer uit. Zet hem op en onmiddellijk beginnen met het indrukken van de F8-toets ongeveer een keer per seconde tot u een menu te zien. Uw muis zal niet werken, maar je pijltjestoetsen wil. Highlight "Safe Mode" en druk op Enter. Niet kiezen voor "Veilige modus met netwerkmogelijkheden."

Open het Configuratiescherm. In Windows XP kunt u het Control Panel te bereiken door te klikken op "Start" en te kiezen voor 'Configuratiescherm'. Open "Internet-opties." Op het tabblad 'Algemeen', klikt u op "Cookies verwijderen." Klik op "Bestanden verwijderen" en kies voor offline inhoud te verwijderen. Op het tabblad Beveiliging, klik op "Default Level" voor uw Internet-zone. Op het tabblad 'Privacy', klikt u op 'Default'. Controleer "Block pop-ups 'en klik op' Instellingen '. Klik op 'Alle verwijderen' en 'Close'. Op het tabblad "Programma's", klik op 'Manage Add-ons. " elke add-ons uit te schakelen (als u vindt dat een add-on het probleem veroorzaakt, kunt u deze te verwijderen en laat de andere add-ons ingeschakeld). Op het tabblad "Geavanceerd", vink "Vensters opnieuw gebruiken bij het activeren van snelkoppelingen." Klik op 'OK'.

Open "Security Center." Set "Firewall", "Automatic Updates" en "Virus Protection" op "On". Let op of uw virusbeveiliging up-to-date. Sluit op het internet en kijk of het probleem blijft bestaan.

Internet Explorer herstellen indien mogelijk. Het herstelproces kan ofwel uw oorspronkelijke Windows-installatieschijf of een kopie van de Windows-installatie-bestanden op uw harde schijf nodig. De meeste grote computerfabrikanten bieden u een of het ander. Zodra u het herstelproces hebt voltooid, start u de computer en test om te zien of Internet Explorer niet langer automatisch geopend ramen.
In Windows Vista Open het Configuratiescherm. Kies "Internet-opties." Op de "Advanced" tab, klik op "Reset". Klik op 'OK'. Deze optie kan ook beschikbaar zijn onder Windows XP, afhankelijk van uw versie van Internet Explorer. Als dat zo is, probeer het voordat u de afzonderlijke instructies voor reparatie onder Windows XP.
In Windows XP, klikt u op "Start" en kies "Run." Typ "sfc / scannow" zonder de aanhalingstekens. Klik op OK. Als u wordt gevraagd om uw installatie schijf, bieden het.

malware Infectie

Voer een volledige scan van uw computer met uw anti-virus software. Als uw anti-virus software niet up-to-date, probeer je computer normaal of in de "Veilige modus met netwerkmogelijkheden" te starten en te actualiseren. Als je niet in staat om Internet Explorer te krijgen om te stoppen met het openen van ramen lang genoeg om de update te lopen, laars om Veilige modus om uw anti-virus scan uit te voeren.

Uitvoeren van een anti-malware-scan, zoals Spybot Serach & Destroy of Ad-Aware. Indien mogelijk, update uw anti-malware product voor het uitvoeren van de scan. Als je niet al een malware scanner is geïnstalleerd, download en installeer Spybot Search & Destroy uit Safer-networking.org of Ad-Aware van Lavasoft.com.
Als u Internet Explorer niet kunt gebruiken voor dit doel, maar kan nog steeds toegang tot het internet (dwz u in staat om Windows te gebruiken zonder dat het in de veilige modus bent), drukt u op Window-E op uw toetsenbord om Windows Verkenner te openen. Voer de webpagina van een van de anti-malware gereedschappen in de adresbalk en druk op "Enter" op uw toetsenbord. "

Herstart de computer en test om te zien of uw Internet Explorer-vensters nog steeds automatisch opent. Als dat zo is, kan een IT-professionals in staat om handmatig schoon te maken of uit te schakelen van de malware die het probleem veroorzaakt. Als u niet wilt dat een IT-professional te roepen, een back-up van uw gegevens en Windows opnieuw installeren.

Share This Post