Index / wettelijk / Hoe kan ik iemand verjagen uit een woning

Share This Post

wettelijk

Hoe kan ik iemand verjagen uit een woning

Vroeg of laat moeten de meeste verhuurders de realiteit van het uitzetten van een huurder worden geconfronteerd. Of het nu voor niet-betaling van de huur, vernieling van eigendommen of eenvoudige schending van het akkoord van de huurder, zijn de ding

Advertisement

Vroeg of laat moeten de meeste verhuurders de realiteit van het uitzetten van een huurder worden geconfronteerd. Of het nu voor niet-betaling van de huur, vernieling van eigendommen of eenvoudige schending van het akkoord van de huurder, zijn de dingen niet uit te werken en de huurder weigert om vrijwillig te gaan. In dergelijke gevallen, door het volgen van de juiste procedure en het indienen van de juiste formulieren, kunt u wettelijk verplicht uw huurder te ontruimen en hebben de volledige steun van de rechtshandhaving achter je als je dat doet.

Ga uit van een worst-case scenario, wanneer je voor het eerst mee op de huurder. Hij kan aangenaam en verantwoord lijken, maar je weet nooit hoe en wanneer dat kan veranderen. Bepalen alle denkbare voorwaarde voor uitzetting en de gronden voor een uitzetting in niet mis te verstane termen in de overeenkomst uit te leggen. De huurder gaat akkoord met al deze bepalingen door het te ondertekenen.

Wanneer u hebt vastgesteld dat een uitzetting noodzakelijk is, in elkaar gezet alle documenten die uw zaak te versterken. De huurovereenkomst is het belangrijkste, maar je moet ook de schriftelijke kennisgevingen de huurder hebben gegeven zijn onder andere, geannuleerde controles kan ze hebben geschreven, klachten van buren en de politie rapporten, indien van toepassing.

Schrijven van een van de vele ontruiming mededelingen uitleg van de situatie aan de huurder en het instellen van een tijd waarmee hij moet verlaten. Een Kennisgeving aan Verlaat is de meest elementaire vorm van uitzetting kennisgeving, van toepassing op alle gevallen waarin de huurder niet voldoet aan de huurovereenkomst (bijvoorbeeld door het houden van huisdieren als de huurder akkoord specifiek verbiedt). Een Kennisgeving aan de huur te betalen van toepassing als de huurder is achter op zijn betalingen. Een mededeling aan Verlaat voor een Overlast van toepassing als de huurder is het maken van een racket, schade aan de woning, of op andere wijze te gedragen op een onaanvaardbare wijze.

Neem contact op met de plaatselijke griffie van het Hof en vragen om de aankondiging formeel indienen. Je zult waarschijnlijk twee kopieën van uw ontruimingsbevel nodig samen met een kleine vergoeding indienen. U zult ook kopieën van alle bewijsstukken die je hebt verzameld nodig. De griffie zal accepteren en de afgifte van een paar formele dagvaarding voor u: een voor u en een voor de huurder. Ze zullen ook een rechtbank datum voor u in het geval de huurder daagt de ontruiming.

Serveer de formele dagvaarding aan de huurder. Het moet direct in de handen van de huurder worden geleverd. Als u niet wilt om dit zelf te doen, kunt u contact opnemen met het kantoor van de county sheriff of huur een privé-deurwaarder om het te doen voor je. U kunt ook stuur het per aangetekende post, wat betekent dat de huurder moet melden voor het en dus bevestigen dat ze het ontvangen.

Zorg ervoor dat het gedeelte return-of-service op de achterkant van de dagvaarding correct is ingevuld en ondertekend, dan terug naar de griffie van de rechtbank voor de formele indiening.

Bereid je voor op een rechtbank datum. In het ideale geval zal de huurder de dagvaarding respecteren en verlaten het pand, maar als hij ervoor kiest om te vechten, moet u uw zaak te maken in de rechtszaal. Op de dag van de hoorzitting, breng elke restanten van bewijsstukken je hebt en presenteren het allemaal zo rustig en logisch mogelijk.

Ervan uitgaande dat de rechtbank regels in uw voordeel, vraag dan de klerk voor een exploot balbezit, waarmee u een exacte datum voor de ontruiming te plannen.

Hebben de sheriff aanwezig bij de woning op de dag van uitzetting om ervoor te zorgen dat de huurder verhuist uit vreedzaam.

Hints

Specifieke wetten inzake uitzetting variëren in verschillende geografische gebieden. Neem contact op met uw lokale overheid en zorg ervoor dat u zich houdt aan alle juridische finesses wanneer je doorgaan met een uitzetting

documenteren altijd elke stap die je kunt tijdens dit proces. Sprekend aan de huurder kan mondeling makkelijker zijn, maar het niet in slaagt om een ​​papieren spoor achter te laten. Hoe meer je hebt vastgelegd, hoe gemakkelijker de ontruiming wordt.

Share This Post