Index / Bedrijf / Hoe kan ik iemand melden die zonder een Business-licentie

Share This Post

Bedrijf

Hoe kan ik iemand melden die zonder een Business-licentie

Omgaan met een onbetrouwbare bedrijf of aannemer kan leiden tot een doodlopende weg met frustrerende resultaten. Natuurlijk, het betalen voor de diensten van elk bedrijf heeft een zekere mate van risico's, maar deze risico's zijn meestal minder als h

AdvertisementOmgaan met een onbetrouwbare bedrijf of aannemer kan leiden tot een doodlopende weg met frustrerende resultaten. Natuurlijk, het betalen voor de diensten van elk bedrijf heeft een zekere mate van risico's, maar deze risico's zijn meestal minder als het bedrijf opereert onder de juiste vergunningen en licenties. Een zakelijke licentie geeft klanten een aantal geruststelling dat de aannemer of het bedrijf hebben zij ervoor gekozen om mee te werken is legitiem en betrouwbaar. Als u ontdekt dat het bedrijf dat u te maken met is zonder vergunning, zijn er verschillende opties die u kunt nemen om dit te melden.

Wat je nodig hebt

internet toegang

Computer

Controleer om te zien of het bedrijf is echt zonder vergunning. Enter "Department of Licensing" en de naam van uw staat in uw zoekmachine. Er moet een bedrijf voor een overheidsdienst die reguleert en geeft licenties en vergunningen zijn. Klik op deze afdeling, kijk dan voor een zoekoptie op haar web pagina die u toelaat om te typen in de naam van het bedrijf te zien of het een licentie.

Rapporteren een niet-gelicentieerde bedrijfsleven om het Better Business Bureau (BBB). Voer de BBB-website door te klikken op de link aan het einde van dit artikel. Op de linkerbovenhoek klikt u op de optie 'voor de consument ". Klik op "een klacht indienen." Er zal een korte vragenlijst met betrekking tot de zaken die u rapporteert en uw specifieke klacht.

Rapporteren niet-gelicentieerde aannemers met behulp van een aparte optie binnen de BBB website. Klik op de optie 'voor de consument ". Onder "Programma's en services" te kiezen en klik op de optie getiteld "Unlicensed Contractors." Dit zal u verbinding maakt met een pagina waar u op kunt klikken "Misbruik Unlicensed Activity Here!" Door te klikken op deze optie brengt een e-pop-up die u toelaat om een ​​klacht bij de BBB e-mail.

Neem contact op met uw lokale afdeling van Consumentenzaken. Enter "Department of Consumer Affairs" en de naam van uw staat op een zoekmachine. Een officiële website van de regering zou moeten verschijnen in de lijsten. Klik op deze site en volg de aanwijzingen voor het melden van een niet-gelicentieerde bedrijf of aannemer.

Share This Post