Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe kan ik iemand aan Video Games introduceren

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe kan ik iemand aan Video Games introduceren

Video games zijn er al een tijdje, maar er zijn nog een groot aantal mensen die totaal vreemd voor gaming. Sommige mensen zijn opgegroeid vóór de dagen van Nintendo, en andere is gewoon andere belangen nagestreefd. Of het nu je oma of je vriendin, ku

Advertisement

Video games zijn er al een tijdje, maar er zijn nog een groot aantal mensen die totaal vreemd voor gaming. Sommige mensen zijn opgegroeid vóór de dagen van Nintendo, en andere is gewoon andere belangen nagestreefd. Of het nu je oma of je vriendin, kunt u ze open te stellen voor de wereld van de magie die u te vermaken voor uren op eind. Lees verder om te leren hoe je iemand om video games te introduceren.

Wat je nodig hebt

Een video game console

Iemand die geen videogames heeft gespeeld alvorens

Een verscheidenheid van verschillende soorten games in uw bibliotheek

Weet wat interesseert je vriend of familielid heeft. Als ze willen die kleine puzzels in tweedehands winkels, dan kunnen zij verliefd minigame collecties. Als ze willen actiefilms, kunnen ze genieten van enkele van de shooters of andere actiegames die er zijn. Mensen die grote literatuur liefhebbers hebben de neiging om de rol te genieten van het spelen van games, vanwege hun verhaal-centric aard en zware dialoog tekst. U wilt laten kennismaken met spellen die een beroep op deze belangen.

Speel die spelen in de voorkant van hen en peilen hun interesse aan het spel. Kijk hoe ze reageren op de personages en gameplay. Als ze willen wat ze zien, geef ze de controller.

Begin langzaam en gemakkelijk. Zet de moeilijkheid naar beneden op het eerste, en beginnen met games die eenvoudige bediening hebben. Wees niet bang om hints te geven, maar laat ze ontdekken over op hun eigen.

Als ze lijken aan te slaan, geef ze wat tijd alleen met het spel. Laat ze lenen en het systeem. Zo niet, ga naar een ander soort spel.

Trekken ze in de sociale ervaring van gaming. Breng rond gaming vrienden die soortgelijke spellen te spelen, te praten en handel andere games met. Als uw nieuwe gaming metgezel heeft een competitieve streak, breng ze rond om anderen uit te dagen.

Hints

Leg uit waarom games zijn zo belangrijk voor je. In de meeste gevallen, spellen hebben diepgaande verhaallijnen, net als een roman of een film, en het kan het zelfde soort impact op een persoon hebben.

Oudere spellen (van de 8-bit era en vóór) sprak een veel kleinere markt, en met uitzondering van enkele hoge kwaliteit klassieke meeste van deze waarschijnlijk niet veel voor niet-spelers doen.

Gecompliceerde controles kan de ervaring voor non-gamers verpesten. Veelgebruikte opdrachten zoals de "vuurbal" beweging (naar beneden rolt, down-forward en vooruit op de d-pad) zijn totaal vreemd, ingewikkeld en omslachtig voor de meeste mensen die niet opgroeien gaming. U zult merken dat dit vrij veel regels veel vechtspellen met controles als deze.

Het is makkelijk om gefrustreerd te raken als iemand vast komt te zitten in een spel. Zorg ervoor dat degene die je de invoering bent om games heeft de juiste ondersteuning door middel van deze moeilijke kerkers en levels te krijgen. Als je dat niet doet, is het gemakkelijk voor iemand om helemaal op te geven.

Omgekeerd, als je achterbank spel te veel, het is makkelijk om iemand uit te schakelen van gaming. Laat iemand het spel te ontdekken tot ze hopeloos vast komen te zitten.

Share This Post