Index / tech / Hoe kan ik het wachtwoord op Sprint telefoons Reset

Share This Post

tech

Hoe kan ik het wachtwoord op Sprint telefoons Reset

Sprint is een van de grootste mobiele telefoon carriers ter wereld. Het bedrijf heeft meer dan 48 miljoen klanten bediend met nog veel meer maken van hun overstap naar Sprint elke dag. Op sommige momenten kan een Sprint gebruiker het wachtwoord nodig

AdvertisementSprint is een van de grootste mobiele telefoon carriers ter wereld. Het bedrijf heeft meer dan 48 miljoen klanten bediend met nog veel meer maken van hun overstap naar Sprint elke dag. Op sommige momenten kan een Sprint gebruiker het wachtwoord nodig om bepaalde functies te ontgrendelen vergeten. Daarom begrijpen hoe het wachtwoord op uw Sprint-telefoon opnieuw zal van pas komen als u recycling van uw telefoon of als u het wachtwoord voor een essentieel kenmerk te vergeten, zoals voicemail.

Wat je nodig hebt

mobieltje

Computer

Vaste telefoon

Contact Sprint om je wachtwoord te resetten als je jezelf per ongeluk buitengesloten van uw mobiele telefoon. Het aantal te contacteren Sprint is 888-211-4727. U kunt ook bellen * 2 vanaf uw mobiele telefoon rechtstreeks aan customer service afdeling van Sprint worden overgedragen.

Als u uw voicemail wachtwoord te wijzigen, heeft u de mogelijkheid om Sprint te bellen of wijzigen online. Als u zich heeft aangemeld voor een account met Sprint op www.sprint.com/mynextel, gewoon inloggen op uw account. Zoek het tabblad 'abonnees' op de homepage. Klik op het tabblad en ga naar de sectie "reset wachtwoord." U krijgt de mogelijkheid om uw voicemail wachtwoord opnieuw vanaf daar te hebben.

Sprint zullen u een tijdelijk wachtwoord. Het wachtwoord bestaat uit de laatste zeven cijfers van uw mobiele telefoon. Bel uw voicemail en volg de aanwijzingen om uw wachtwoord te wijzigen. Steek de zeven cijfers, volg de aanwijzingen om uw nieuw wachtwoord in te voeren. Volg de aanwijzingen totdat u de bevestiging boodschap te horen.

Share This Post