Index / Huisdieren / Hoe kan ik het verschil tussen Man & Vrouw Gehoornde Padden Know

Share This Post

Huisdieren

Hoe kan ik het verschil tussen Man & Vrouw Gehoornde Padden Know

Gehoornde Padden maken heel interessant en rustige huisdieren, omdat ze hun dag besteden aan eten met zo weinig beweging mogelijk te maken. De gemeenschappelijke naam die wordt gebruikt wanneer ze worden verkocht als huisdier is Pacman Frog, waarschi

AdvertisementGehoornde Padden maken heel interessant en rustige huisdieren, omdat ze hun dag besteden aan eten met zo weinig beweging mogelijk te maken. De gemeenschappelijke naam die wordt gebruikt wanneer ze worden verkocht als huisdier is Pacman Frog, waarschijnlijk vanwege hun grote monden, afgeronde lichaam en stompe beentjes. Geslachtsbepaling Pacman Kikkers kan heel uitdagend, vooral de jongeren. Sommige eigenaren hebben verrast om hun gegarandeerde 'mannelijk' te ontdekken zijn geproduceerd 20 baby's. Weten wat te zoeken kan u helpen te bepalen of dat pad is een hij of een zij.

Wat je nodig hebt

handschoenen

behuizing glas

Geslachtsbepaling Pacman Kikkers

Ga naar een fokker en vergelijk de foto's van de Gehoornde Padden met echte live Gehoornde Padden die bekend zijn man en / of vrouw te zijn. Nu je weet hoe ze er uitzien, kunt u de foto's te gebruiken, hetzij in een boek of online op uw mobiele telefoon, om u te helpen het verschil te bepalen.

Inspecteer babykikkers de voet. Een van de weinige zichtbare verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke gehoornde padden een donkere stukje huid op de keel van de man, waardoor het het uiterlijk van een baard.

Luister naar volwassen kikkers. Het vrouwtje is rustig, terwijl de mannelijke zal piepen of kwaken als zingen of te bellen naar een paring partner aan te trekken. Daarom geslachtsbepaling Pacman kikkers is veel eenvoudiger wanneer zij reeds gevormde paren.

Meet padden die pairing off. Volwassen vrouwen op een geheel groter dan mannetjes. De vrouwtjes variƫren van 4 tot 6 inch lang, terwijl mannen alleen variƫren in lengte van 2 1/2 tot 4 1/2 inch.

Plaats een aantal volwassen padden in een glazen behuizing. Uiteindelijk zullen ze paren. De mannelijke mounts het vrouwtje en maakt gebruik van de vlezige hoorns boven hun ogen naar de vrouwelijke begrijpen en houd haar op zijn plaats.

Vergelijk het snuiten van de baby huisdier kikkers. Sommige eigenaren en kwekers zeggen dat in het algemeen, vrouwen hebben een meer driehoekige of spitse snuit, terwijl de mannelijke snuit afloopt snel uit de ogen en is vrij rond. Dit is niet een definitieve vorm van geslachtsbepaling Pacman Kikkers en wordt alleen gebruikt als er geen andere identificerende factor.

Hints

Bezoek een gehoornde Toad fokker indien mogelijk en krijgen de eerste hand ervaring met deskundig advies.

Gebruik handschoenen bij het oppakken van Gehoornde Padden om te voorkomen knijpen of vallen ze uit nervositeit.

Share This Post