Index / Bedrijf / Hoe kan ik het dossier belastingen voor bedrijven?

Share This Post

Bedrijf

Hoe kan ik het dossier belastingen voor bedrijven?

Zakelijke belastingen maken een aantal nieuwe ondernemers, maar zij volgen een strikte set van richtlijnen die door de Internal Revenue Service ingesteld en hoeven niet veel ingewikkelder dan de gewone belasting te zijn, vooral voor kleine bedrijven.

Advertisement

Zakelijke belastingen maken een aantal nieuwe ondernemers, maar zij volgen een strikte set van richtlijnen die door de Internal Revenue Service ingesteld en hoeven niet veel ingewikkelder dan de gewone belasting te zijn, vooral voor kleine bedrijven. Als eigenaar van een bedrijf denkt niet dat hij beschikt over de juiste vaardigheden om zakelijke belastingen te beheren, kan hij een externe accountant inhuren om het werk te doen, maar het proces van indiening is vrij eenvoudig en kan worden bereikt met een aantal belangrijke stappen.

EIN

EIN staat voor de eigenaar van de Employee Identification Number. Dit nummer wordt toegekend aan alle grotere bedrijven toen ze voor het eerst start, en noodzakelijk zijn voor de IRS om het bedrijf te volgen. Meestal worden ze alleen nodig voor bedrijven die werknemers aan te nemen en must-werknemer-gerelateerde belastingen te betalen.

werknemers

Als het bedrijf eigenaar heeft medewerkers, dan zijn deze werknemers moeten invullen elementaire belastingformulieren dat de werknemer nodig heeft om te dienen als onderdeel van hun zakelijke belastingen. De meeste werknemers nodig om de W-5 formulier invullen van de I-9 en de W-4 vormen, en af ​​en toe voor geavanceerde verdiende inkomen krediet betalingen. De eigenaar moet deze formulieren bevatten als ze in te dienen.

boekhoudmethoden

Als eigenaren van een bedrijf te starten, moeten ze een boekhoudkundige methode te kiezen. De meeste bedrijven kiezen voor de opbouw methode of de cash-methode, afhankelijk van wat voor soort bedrijf ze opereren. Dit maakt het makkelijker voor bedrijven om nauwkeurig bijhouden van de winst te houden, en de IRS verwacht slechts één soort methode moet worden weergegeven wanneer de eigenaars te dienen.

Belastingen

Eigenaren moeten formulieren indienen op een verscheidenheid van belastingen voor hun bedrijf. Tax-programma's ontwikkeld om ondernemers te lopen door dit proces zijn zeer nuttig, omdat zij een beperking van de formulieren die nodig zijn met een paar eenvoudige vragen. Echter, in het algemeen eigenaren moeten verwachte belasting betalen het hele jaar door, zelfstandige belastingen, loonheffingen voor werknemers (sociale zekerheid, Medicare) en eventueel accijnzen.

aftrek

Samen met de vormen die bedrijven gebruiken om belastingen te dienen, zijn er ook secties voor aftrek. Het is belangrijk voor de eigenaars om te gaan door deze secties en bereken eventuele aftrek zij in aanmerking komen voor op basis van hun economische activiteit in de toepasselijke fiscale jaar.

E-Filing

De makkelijkste manier om zaken te belastingen bestand is per e-filing. De meeste fiscale software programma's zullen automatisch een e-file voor de eigenaren, het opslaan van de moeite. De IRS heeft ook een e-filing optie op haar website dat maakt het gemakkelijk voor bedrijven om alle nodige informatie onmiddellijk te verzenden in. Fysieke depot kan nodig zijn als de IRS bewijs van een bepaald document nodig.

Share This Post