Index / computers / Hoe kan ik het combineren van twee foto's Into One JPG

Share This Post

computers

Hoe kan ik het combineren van twee foto's Into One JPG

Met de juiste hulpmiddelen, kun je twee foto's, zelfs die van verschillende grootte te combineren, met relatief gemak. De tijd die je nodig hebt om deze taak uit te voeren hangt af van de kwaliteit van uw hardware en software. Echter, los van deze fa

AdvertisementMet de juiste hulpmiddelen, kun je twee foto's, zelfs die van verschillende grootte te combineren, met relatief gemak. De tijd die je nodig hebt om deze taak uit te voeren hangt af van de kwaliteit van uw hardware en software. Echter, los van deze factoren, zelfs een beginner het werken met de meest elementaire apparatuur kan dit doen door het volgen van een eenvoudige set basisinstructies.

Wat je nodig hebt

Beeldbewerkingssoftware

Download en installeer een jpeg editor. Er zijn verschillende beschikbaar, hetzij als freeware of voor een vergoeding; sommige kosten tot enkele honderden dollars. U kunt deze taak met behulp van de meeste gratis jpeg redacteuren gemakkelijk te voltooien.

Scan uw foto's als ze niet al in digitale vorm. Dit kan gedaan worden met elke scanner. Als er geen direct beschikbaar is, kan elk fotokopie te slaan uw foto's naar een schijf of USB-stick te scannen voor een nominale vergoeding. Zorg ervoor dat de foto's worden gescand om het JPEG-formaat.

Open uw foto bewerkingsprogramma. Klik op "File", dan "Open" en ga naar de schijf of USB-stick waar de bestanden zich bevinden. Als de foto's zijn al in digitaal formaat, zoek ze op uw harde schijf. Markeer de twee jpeg-bestanden die u wilt combineren en klik op "Open" in de rechter bovenhoek van het dialoogvenster.

Selecteer de kleinste van de twee bestanden en klik op het tabblad "Edit", die over het algemeen is gelegen aan de rechterkant van het tabblad "File" in de linker kant van het scherm. In het drop-down menu, selecteer "Afbeelding" of "Image Size ', afhankelijk van de door u gekozen software. Maak een notitie van de afmetingen van uw kleinere afbeelding.

Selecteer "Canvas" of "Canvasgrootte," afhankelijk van uw editing software. Een kader vierkant met pijlen naar buiten in acht verschillende richtingen verschijnt. Klik op de doos met de pijl in de tegenovergestelde richting van waar u wilt de tweede foto te bevestigen. Deze "ankers" het doek. Voer het juiste cijfer, het dubbele van de hoogte of breedte van het doek in de box meting en sla de nieuwe afbeelding.

Open de grotere afbeelding en ga naar "Edit" en vervolgens "Image Size." Verander de hoogte en breedte afmetingen aan die u hebt gemaakt nota van de in stap 4 overeen Als de twee foto's zijn niet strikt evenredig is, moet u de grotere bijsnijden om een ​​exacte pasvorm.

Open de eerste afbeelding en beweeg de tweede afbeelding in de lege ruimte die u in het eerste beeld gemaakt. Klik op 'Opslaan als' en de naam van de tweede afbeelding met een JPEG-extensie. Mogelijk wordt u gevraagd om het beeld "Flatten" om het op te slaan als een JPEG.

Hints

Als beide foto's zijn dezelfde afmetingen, negeren stappen vier en zes. De meeste foto-editing software applicaties hebben tools die u toelaten om de helderheid en het contrast van het beeld te manipuleren. Je zou willen om de achtergrond van de twee foto's afzonderlijk te passen voordat ze te combineren.

Exemplaar, niet "Cut" de originele foto's uit de map bestand wanneer u begint te werken met hen. Laat de originelen niet weg.

Share This Post