Index / Eten drinken / Hoe kan ik Heat Tortilla's met boter?

Share This Post

Eten drinken

Hoe kan ik Heat Tortilla's met boter?

Tortilla's zijn een Mexicaans plat brood gemaakt met meel of maïs. Tortilla's kan worden gegeten samen met soep of een maaltijd, of een combinatie van vlees, kaas en groenten kan worden geserveerd in de tortilla. Populaire gerechten geserveerd in tor

AdvertisementTortilla's zijn een Mexicaans plat brood gemaakt met meel of maïs. Tortilla's kan worden gegeten samen met soep of een maaltijd, of een combinatie van vlees, kaas en groenten kan worden geserveerd in de tortilla. Populaire gerechten geserveerd in tortilla's zijn taco's, enchiladas en burrito's. Aangezien de meeste mensen gebruik maken van de winkel koopt tortilla's, moeten tortilla's voor het opdienen of het eten van hen te verwarmen.

Wat je nodig hebt

tortilla

Frituurpan

1 eetl. boter

Magnetron-safe kom

gebakjeborstel

Verwijder zo veel tortilla's als nodig is uit de verpakking en leg ze opzij.

Zet je pan op het fornuis top en warmte tot medium-laag. De meeste pannen zijn geschikt voor slechts één tortilla in een tijd, maar u kunt in staat zijn om te verwarmen twee tegelijk als de pan is extra-large.Smelt 1 eetl. boter in de magnetron. Haal de gesmolten boter van het vuur, en zet op het aanrecht.Borstel een zijde van de tortilla met gesmolten boter en stel de tortilla in de verwarmde pan. Laat het op te warmen voor een tot twee minuten, controleren om ervoor te zorgen dat het bruin gewoon een beetje. Bestrijk de bovenkant van de tortilla met boter, en flip de tortilla over naar warmte en bruine de tweede zijde.

Hints

Strooi kaneel suiker op de verwarmde, boterachtige tortilla voor een zoete traktatie.

Houd een oogje op de verwarming tortilla om ervoor te zorgen dat de boter niet verbranden.

Share This Post