Index / Huis / Hoe kan ik Hang wandkleden Boven een Couch

Share This Post

Huis

Hoe kan ik Hang wandkleden Boven een Couch

Professionele decorateurs, curatoren en galeriehouders weten het geheim van opknoping kunst, zodat het vangt altijd uw oog. Gebruik hun methodes, en u kunt uw kunstwerk te zetten waar het hoort op uw muren. Een gebied waar de plaatsing is vooral van

AdvertisementProfessionele decorateurs, curatoren en galeriehouders weten het geheim van opknoping kunst, zodat het vangt altijd uw oog. Gebruik hun methodes, en u kunt uw kunstwerk te zetten waar het hoort op uw muren. Een gebied waar de plaatsing is vooral van belang is de muur boven de bank. Bereken zorgvuldig, en een muur opknoping boven de bank zal zijn als in het oog springende als galerie schilderij.

Wat je nodig hebt

  • Meetlint

    Opknoping rod kit - optioneel

    Foto hanger - optioneel

    Velcro - optioneel

Meet de afstand van de top van de bank aan het plafond. Het verlaten van tweederde van deze ruimte voor het kunstwerk is een goede richtlijn, volgens de Rental Decorating Digest website. Vervolgens zitten op de bank en zet je armen achter je hoofd. Meet deze afstand - u niet wilt dat het kunstwerk zo laag dat je hem tegen het lijf iedere keer dat je beweegt op te hangen. Eenheid versieren Digest adviseert verlaten 5-9 inch vrije ruimte tussen de bovenkant van de bank en de onderkant van de wand hangen.

Kies een hangende methode voor uw muur hangen. Stoffen zoals quilts hebben vaak haken, dus een eenvoudige oplossing is om een ​​opknoping stang te monteren op de muur. Een ingelijste wandkleed kan worden gemonteerd van een beeld haak. Als u een lichte muur opknoping zonder haken, probeer dan de Amish truc van het gebruik van klittenband.

Aftekenen 58 inches boven de grond als leidraad. Dit is de ooghoogte van een gemiddeld persoon. Plaats vervolgens het kunstwerk, zodat het midden van je stuk is 58 inches boven de grond. Als deze hoogte voldoende ruimte tussen de muur hangen en de bank verlaat, hangt het stuk op deze hoogte. Als er te veel ruimte boven de muur hangen of te weinig ruimte tussen het kunstwerk en de bank, verplaatsen totdat u een afstand die werkt.

Controleer de zijkanten. De werkzaamheden moeten worden gecentreerd op de bank, niet gecentreerd op de muur. Bijvoorbeeld, als de bank een derde van de weg over de wand en niet in het midden van de wand, hangen de kunst in het midden van de bank.

Spijker je foto hanger of opknoping stang mounts op de muur op de juiste hoogte. Til vervolgens de muur opknoping op de foto hanger, of plaats de hangende stang op de muur mounts.

Als u gebruik maakt van klittenband, tape het direct aan uw muur en stok meer klittenband aan de achterkant van uw muur hangen. Match van de tape om uw stuk te hangen.

Maak de laatste aanpassingen door het effenen van de muur hangen of tweaken van het frame om het nog te maken.

Share This Post