Index / Huis / Hoe kan ik Grind Chips & Polish Crystal & Glaswerk

Share This Post

Huis

Hoe kan ik Grind Chips & Polish Crystal & Glaswerk

Kristalwerk vereist elementaire reinigen en polijsten om zijn glans te behouden. Echter, als sommige van de stukken van glaswerk ernstig worden bekrast of ongelijk is, kunt u ze slijpen. Slijpen werkt het beste op dikke, rechte stukken van kristal en

AdvertisementKristalwerk vereist elementaire reinigen en polijsten om zijn glans te behouden. Echter, als sommige van de stukken van glaswerk ernstig worden bekrast of ongelijk is, kunt u ze slijpen. Slijpen werkt het beste op dikke, rechte stukken van kristal en zullen negatieve bijwerkingen op gebogen oppervlakken, zoals een bril hebben. Om uw kristal in goede conditie te houden, regelmatig reinigen en bewaar het op een droge, temperatuurgecontroleerde locatie, zoals een pantry.

Wat je nodig hebt

  • Tandenborstel

    Tandpasta

    Milde zeep

    schone handdoek

    witte azijn

Maal het glas, indien nodig. Stel uw elektrische molen op een vlakke ondergrond. Stel uw stuk van glas tegen de molen en draai de molen. Duw het glas in de molen. Draai het glas over en duw hem in de molen. Herhaal dit proces nog een keer, indien nodig.

Zand het kristal met behulp van een 1200-korrel schuurpapier, indien nodig. Zand elk kristal dat licht is bekrast of ongelijk. Zand als alternatief voor malen. Licht schuren en wrijven beide zijden van het kristal.

Veeg het glas met een schone, niet-pluizende doek.

Maak de kristal. Voer het kristal onder warm water en zeep.

Wrijf de natte kristal met een schone, zeep handdoek. Voeg ongeveer een eetlepel witte azijn aan de handdoek om beslaan te voorkomen.

Spoel het kristal met warm water. Laat het kristal aan de lucht drogen.

Pools het kristal met behulp van tandpasta en een tandenborstel. Breng een druppel tandpasta op de tandenborstel en wrijf het tegen het kristal met behulp van een cirkelvormige beweging. Spoel het kristal met warm water.

Share This Post