Index / Tuin / Hoe kan ik Gophers & Moles verwijderen

Share This Post

Tuin

Hoe kan ik Gophers & Moles verwijderen

Mollen en Gophers zijn gravende ongedierte dat de tuinen te vernietigen en te creëren lelijke ribbels op gazons. dieet Een mol bestaat voornamelijk uit larven en regenwormen, maar de ondergrondse tunnels te creëren hobbels en ribbels die een gazon ve

AdvertisementMollen en Gophers zijn gravende ongedierte dat de tuinen te vernietigen en te creëren lelijke ribbels op gazons. dieet Een mol bestaat voornamelijk uit larven en regenwormen, maar de ondergrondse tunnels te creëren hobbels en ribbels die een gazon verpesten. Gophers graven veel dieper onder de grond, maar ze doden planten als ze knabbelen op de wortels en bladeren. Tal van producten op de markt die beloven om zich te ontdoen van deze plagen te krijgen; sommige effectiever zijn dan andere. Wat je kiest om te gebruiken is afhankelijk van de vraag of u wilt mollen en Gophers doden of gewoon rijden ze weg.

Wat je nodig hebt

 • Milky spore bacteriën

  Sonic puls emitter

  Castor olie korrels

  giftige pellets

  Waterslang

  Wide slang

  Giftig gas flare

  Vallen

  Kauwgom

Non-Lethal Opties

Houd mollen uit je tuin helemaal door het mengen van melkachtig spore bacteriën en aaltjes in uw bodem, die niet alleen helpt uw ​​tuin om te groeien, maar vernietigt de larven die mollen te eten.

Gebruik een apparaat dat een hoge sonische toonhoogte of dreunen dat het ongedierte gravende in uw tuin irriteren en rijden ze weg uitzendt. Meerdere modellen op de markt: sommige uitstoten pulsen voor maximaal zes maanden, en sommige zijn zelfs op zonne-energie.

Verspreid wonderolie korrels door de tuin. Gophers en mollen kan de geur van deze korrels niet tegen als ze op te lossen en zal reizen in de tegenovergestelde richting om het te ontsnappen. Verdelen de granules met de hand of een strooier te verspreiden. Versnel de korrel ontbinding door besprenkeling uw tuin met water.

Killing plagen

Strooi giftige pellets in het gat om het ongedierte te doden. Zorg ervoor dat ze worden geduwd diep onder de grond op huisdieren en andere dieren te houden van het eten van hen.

Duw een slang in een gat en zet het water, die ofwel zal verdrinken het ongedierte of hen dwingen om te vluchten. Houd het water lopen gedurende 15 tot 20 minuten om de tunnels eroderen en instorting, die zal voorkomen dat ongedierte terug te keren.

Bevestig een brede slang aan op de uitlaat van een grasmaaier, en duw het andere uiteinde van de slang in een mol gat. De koolmonoxide is de plagen vergiftigen en veroorzaken een pijnloze dood.

Steek een giftig gas afvangen, en duw hem in de aarde, waar u vermoedt dat er een tunnel bevindt. De fakkel zal gas uitstoten gedurende enkele minuten en te doden het ongedierte grotwoning.

Stel vallen op strategische locaties langs de contouren van tunnels. Zowel dodelijke en niet-dodelijke soorten verkrijgbaar, afhankelijk van hoe gefrustreerd u met de Gophers knagen op wortels.

Hints

Wees voorzichtig bij het gebruik van giftige stoffen. Vermijd het inademen van giftige dampen, en altijd uw handen te wassen na het hanteren.

Neem contact op met uw lokale fauna officieren over de rechtmatigheid van het gebruik van gif pinda's of rookbommen in uw staat. Sommige landen staan ​​niet toe dat vergiften secundaire kills te voorkomen, wat betekent dat aaseters sterven door het eten van een vergiftigde lijk.

Share This Post