Index / Persoonlijke financiën / Hoe kan ik goedkoop Cover My Basement Window Wells?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe kan ik goedkoop Cover My Basement Window Wells?

Er zijn verschillende soorten venster goed dekt verkrijgbaar bij de meeste huis en tuin winkels, maar deze kunnen niet de beste optie. Voor een ding, opties zijn meestal beperkt en de bekleding kan duur zijn, die kan oplopen tot enkele honderden doll

AdvertisementEr zijn verschillende soorten venster goed dekt verkrijgbaar bij de meeste huis en tuin winkels, maar deze kunnen niet de beste optie. Voor een ding, opties zijn meestal beperkt en de bekleding kan duur zijn, die kan oplopen tot enkele honderden dollars, afhankelijk van de configuratie. Ook kunnen veel venster putten worden gedaan om aangepaste formaten die winkels niet covers voor te houden, waardoor de klant om extra te betalen voor aangepaste ontwerpen. Maar als je de juiste materialen en gereedschappen, kunt u in staat zijn om de goedkope opties te nemen en de bouw van een bekleding van uw eigen.

Doel

Ten eerste, moet u overwegen waarom u wilt uw raam putten gedekt. Winkels verkopen meestal plastic hoezen die primair zijn ontworpen om water buiten te houden, vooral in het geval van storm of overstromingen kelders kunnen ruïneren als het water uitgeschakeld wordt gelaten. Als dit is wat je nodig hebt een goed dekkend voor, dan zult u wilt maken of kopen een begeleidende vergelijkbaar met die. Plastic vloerbedekking ook helpen minimaliseren warmteverlies uit de kelder gebieden, die een extra laag van isolatie voor de warmte die geleidelijk sijpelt omhoog door het raam.

Anderzijds kunnen primaire zorg vuil en bladeren blazen in de raambekleding en daarheen opgesloten, waarbij een veel eenvoudiger manier van venster goed dekkend nodig. Of u kunt zich zorgen over kinderen die per ongeluk binnen ramen putten of vast komen te zitten binnenkant van hen, die u kan leiden tot een ander venster goed te ontwerpen volledig zijn. Aangezien u het maken van uw eigen bekleding, kunt u het aanpassen aan uw behoeften.

Materialen en structuur

Op basis van uw wensen, heb je een aantal mogelijkheden van het materiaal. De beste venster en wandbekleding die u kunt maken zijn plexiglas, of een soortgelijk materiaal, zolang je de tools om het te snijden. Houd in gedachten dat deze waterdicht maken bekledingen vereisen zowel een top bekleding gedeelte en een basisdeel voor de bekleding te hechten aan, meestal met rubberen randen die fungeren als zeehonden. Deze bekledingen meestal tillen omhoog naar het huis in één stuk, met de scharnieren gegrond in de fundering waar het huis aan de grond. Dit zal aanzienlijke boren, framing, voering en expert breeuwen nodig hebben om de structuur samen te brengen.

Eenvoudiger bekledingen kunnen worden gemaakt van draad gespannen over een frame, of een lichte plastic. De draad hekwerk kan gebruikt worden de meeste puin buiten te houden en te houden venster putten veilig voor kinderen en dieren, terwijl lichte plastic gespannen op een hoepel van de pijp of draad kan beschermen tegen de regen in een oogwenk. Als u geïnteresseerd bent in de esthetica, dan kunt u meer tijd te nemen en het ontwerpen van een houten frame dat kan worden geschilderd of gebeitst om het landschap te passen.

Share This Post