Index / Huis / Hoe kan ik Gipskarton Over Blok van de Sintel

Share This Post

Huis

Hoe kan ik Gipskarton Over Blok van de Sintel

Gipskartonplaten, gemaakt van samengeperste gips, bieden een glad oppervlak wanneer gebruikt om muren te bouwen. Terwijl gipsplaten typisch is geïnstalleerd op ingelijst houten wanden, kunt u de panelen te installeren op het interieur van een muur va

Advertisement



Gipskartonplaten, gemaakt van samengeperste gips, bieden een glad oppervlak wanneer gebruikt om muren te bouwen. Terwijl gipsplaten typisch is geïnstalleerd op ingelijst houten wanden, kunt u de panelen te installeren op het interieur van een muur van het sintelblok ook. Je moet een houten raster op de top van de blokken te creëren om de panelen te houden.

Wat je nodig hebt

 • gipskartonplaten

  furring strips

  Meetlint

  Utility mes

  Betonankerschroeven

  snelbouwschroeven

  gipsplaten Adhesive

  gipsplaten compound

  Gipsplaten taping gereedschap

Voer een base kalkaanslag strook langs de onderkant van de muur van het sintelblok van begin tot eind. Furring strips zijn er in verschillende breedtes en diktes en je kan dimensionale 2-inch gebruiken door 4-inch wall studs of thinner boards voor kalkaanslag.

Installeer verticale furring strips om de 16 inches op de sintelblokken, met behulp van beton schroeven om ze te houden op zijn plaats. Reactie 1-inch spleet tussen de onderkant van de verticale furring strips en de basis kalkaanslag strip. Deze kloof is voor het installeren van elektrische draden en kabels voor televisie of internet.

Begin in een bovenhoek en knijp een lijn van gipsplaten lijm, ongeveer zo dik als een kleine vinger, langs de furring strips. Gipsplaten lijm komt in zware buizen die passen in kitspuiten. Gebruik het alleen waar u de komende gipsplaten panel van toepassing zal zijn.

Bevestig de gipsplaten paneel aan de furring strips met gipsplaten schroeven. Gipsplaten is zwaar en onhandig en in de meeste gevallen, het vereist ten minste een assistent van een paneel zijn plaats te houden terwijl u de schroeven aan. Het hoofd van de gipsplaten schroef moet een lichte depressie in het paneel te creëren, maar het niet zo diep, dat het breekt het papier bekleding op de gipsplaat te installeren.

Blijf de gipsplaten panelen te installeren, het aanpassen ervan aan de bovenkant van de muur en daarna de onderkant. Draai de panelen horizontaal en passen ze samen zo strak mogelijk te maken. Gebruik volle panelen en een minimum te beperken snijden om taping verminderen.

Toepassen gipsplaten modder de naden en de schroefgaten in de panelen. Met behulp van een gipsplaten taping mes, glad de modder op snel en gelijkmatig, te drukken in de naden. Veeg overtollige modder met je mes en laat de naden volledig drogen voordat toepassing van één of twee dunne lagen van modder.

Schuur de muur als de gipsplaten compound droog is. Uw muur is nu klaar voor verf of behang.

Hints

Indien gewenst kunt u boord isolatie direct te installeren aan de muur van het sintelblok voordat u de kalkaanslag strips.

Share This Post