Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe kan ik geld overmaken naar een andere speler op PokerStars?

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe kan ik geld overmaken naar een andere speler op PokerStars?

PokerStars spelers zijn verplicht om geld te hebben in een bestaande Poker account voor echt geld te spelen. De fondsen worden automatisch in mindering gebracht op het saldo van de speler op het moment van de login en registratie voor een sit-and-go,

AdvertisementPokerStars spelers zijn verplicht om geld te hebben in een bestaande Poker account voor echt geld te spelen. De fondsen worden automatisch in mindering gebracht op het saldo van de speler op het moment van de login en registratie voor een sit-and-go, toernooi of cash game. fondsen overbrengen tussen speler rekeningen is een handige optie. Het vereist een account voor elke persoon in de transactie en de beschikbare middelen voor de overdracht. Er zijn geen kosten verbonden aan player-to-player money transfers.

Wat je nodig hebt

PokerStars-account

Geld

Maak een PokerStars account (of inloggen op een bestaand account) om geld over. Een account aanmaken houdt het downloaden van de poker site software en het kiezen van een gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikers-ID kan niet worden gewijzigd als het eenmaal is goedgekeurd.

Klik op de knop "Cashier", zegt de rekening statuspagina, waaruit blijkt controleren hoeveel echt en speelgeld is beschikbaar op de rekening. De financiering van de rekening, indien nodig, door een van de middelen aangeboden.

Klik op het tabblad "Verzoeken" op de bovenste werkbalk op de lobby pagina PokerStars voor speler-aan-speler transfers. Scroll naar beneden en klik op "Transfer Funds."

Vul de gegevens in de "Transfer Funds" pop-up venster met een opsomming van de hoeveelheid geld over te dragen en de gebruikers-ID om het te verzenden. Klik op "OK" om het verzoek te verzenden. Eenmaal goedgekeurd, zal de overdracht te laten zien op de rekening van de ontvanger.

Share This Post