Index / Bedrijf / Hoe kan ik gebruikte kleding voor Cash Verkopen

Share This Post

Bedrijf

Hoe kan ik gebruikte kleding voor Cash Verkopen

Als u op zoek bent naar extra geld te verdienen door de verkoop van gebruikte kleding, je bent niet alleen. Volgens Business Insider, de Amerikaanse doorverkoop kleding markt is een $ 16000000000 industrie. In de meeste gevallen zul je in de eerste p

Advertisement

Als u op zoek bent naar extra geld te verdienen door de verkoop van gebruikte kleding, je bent niet alleen. Volgens Business Insider, de Amerikaanse doorverkoop kleding markt is een $ 16000000000 industrie. In de meeste gevallen zul je in de eerste plaats te verkopen aan zending en wederverkoop kledingwinkels, of gespecialiseerde online sites. Om geld te verdienen, maar je moet begrijpen hoe de gebruikte kleding markt werkt, en de beste methoden voor het verkopen van items die je niet op het dragen van meer plannen.

Controleer de staat en presentatie

Onderzoek de kleren die je op zoek bent om te verkopen aan hun uiterlijk en de staat te bepalen. Missing knoppen, vlekken en zichtbare slijtage tekenen alle vormen grote turnoffs om eventuele winkels die u van plan bent te benaderen. Bewaar altijd originele dozen of zakken om gebruikte kleding en schoenen in te pakken. Zo niet, gebruik dan alleen je beste kledinghoezen en hangers. Aandacht voor zulke kleine details verhoogt uw geloofwaardigheid met een koper.

Doe je huiswerk

Bel of een bezoek aan een winkel om te zien welke items zijn hot op dit moment Timing speelt een belangrijke rol in het kopen keuzes klanten. "- Dat is de reden waarom je veel geluk niet zal lossen van een winterjas in het midden van de lente, bijvoorbeeld. Vraag het aan de shopmanager wat maten en stijlen ze zoeken, en als ze is gespecialiseerd in mannen, vrouwen of kinderkleding. Het krijgen van al deze gegevens zullen direct een hoop tijd, moeite en benenwerk te slaan.

Vestigen Relaties met Select Stores

Verhoog uw kansen van de verkoop van kleding regelmatig door het starten van een zakelijke relatie met één of twee winkels in uw omgeving. Je zult waarschijnlijk twee types. Resale winkels bieden een lagere procentuele waarde voor je object, of op te slaan krediet, die helpt bij het vinden van verkoopbare artikelen snel. Zending winkels, daarentegen, te betalen over het algemeen 30 tot 40 procent van de uiteindelijke verkoopprijs - die u ontvangt alleen wanneer een object wordt verkocht binnen een bepaalde periode. Echter, niet kies gewoon de winkel die het hoogste percentage betaalt. Zie hoe kleren worden weergegeven, en de klanten worden behandeld, voordat u zich verbinden.

Waarschuwing

Altijd vragen om contracten en het beleid te zien, vooral als je van plan bent om alleen te werken met wederverkoop en zending winkels. Zoek uit hoe lang een winkel zending cyclus loopt, welk percentage van de verkoop is van jou, en eventuele extra kosten die je verwacht te betalen.

Krijg een online account

Stake van een online aanwezigheid, zodat u kunt kopers die winkel niet in de winkels te bereiken. eBay blijft de grootste en meest bekende e-commerce site, waar je jezelf ook vindt concurreren tegen duizenden betere gevestigde verkopers, als Business Insider stelt in zijn verslag van juni 2015. Alternatieven zijn onder andere Instagram, waar u foto's van de nieuwste kleding die u verkoopt kunt plaatsen, en neem biedingen in het commentaar secties. Een andere optie is Poshmark, een online applicatie die werkt als eBay. Als uw smaak zijn meer gespecialiseerde, overwegen om een ​​account op een site als SnobSwab, dat zich richt op luxe kleding.

Tip

Controleer termen van elke website voordat u zich aanmeldt. Bijvoorbeeld, ASOS Marketplace neemt een 10 procent commissie voor elke verkoop, die opgeteld snel, tenzij je verkoopt veel kleren, zegt Teen Vogue.

Share This Post