Index / tech / Hoe kan ik Flash Cards op uw computer

Share This Post

tech

Hoe kan ik Flash Cards op uw computer

Het creëren van flash kaarten op uw computer kunt u, help een vriend of uw kind bij het studeren voor een examen. Flash-kaart memoriseren is een populaire het bestuderen van techniek, en er zijn tal van gratis diensten die u in staat om te creëren, t

AdvertisementHet creëren van flash kaarten op uw computer kunt u, help een vriend of uw kind bij het studeren voor een examen. Flash-kaart memoriseren is een populaire het bestuderen van techniek, en er zijn tal van gratis diensten die u in staat om te creëren, te delen en te flashcards online te gebruiken of om ze uit te printen. Om flash kaarten op uw computer, moet u registreren voor een account en het gebruik van een flash card-maker website, downloaden en installeren van flash card maker software, of maak uw eigen sjabloon in uw tekstverwerker.

Wat je nodig hebt

internet toegang

webbrowser

Beelden en gegevens voor flash card creatie

Schijfruimte

Tekstverwerker

Schrijf u in voor een account bij een online flash card website, zoals Scholastic Flash Card Maker, FlashcardExchange of Flashcard Machine. Web-based flash card makers meestal laat u delen flash kaarten met andere gebruikers en om te studeren met andere gebruikers flash cards.

Download en installeer een flash card-creator programma zoals Cue Creator of IQ Flash Cards. Zorg ervoor dat de software compatibel is met uw besturingssysteem. Met speciale software, kunt u het ontwerp en afdrukken flash kaarten online of offline.

Gebruik een tekstverwerker om flash card-sized frames of kolommen van uw keuze te formatteren. Terwijl flash cards traditioneel op 3-by-5 ​​index kaarten zijn geschreven, kunt u gebruiken wat configuratie het beste werkt voor u in een tekstverwerker.

Hints

Scholastic's Flash Card Maker is gratis, maar alleen stelt u in staat om input woorden en getallen, terwijl FlashCardExchange en FlashCardMachine bieden beide meer robuuste flash card configuraties, zoals het opnemen van beelden, audio, of chemische formules.

Web-based flash card makers zijn over het algemeen cross-platform-compatibel, zodat u kunt ze te openen of met Windows, Mac of Linux.

Het creëren van je eigen flash-kaart template in een tekstverwerker biedt u de meeste vrijheid in het ontwerpen van flash-kaarten, maar het vereist ook de initiële setup-tijd.

Controleer templates uw tekstverwerker om te zien of iemand al een flash card template heeft opgebouwd.

Print uw flash-kaarten met een full duplex printer, indien mogelijk. De printer zal uw flash-kaarten af ​​te drukken op beide zijden van het papier - zonder extra tweaks vereist van uw kant.

Share This Post