Index / Huis / Hoe kan ik Fasten Kabelklemmen

Share This Post

Huis

Hoe kan ik Fasten Kabelklemmen

Kabelklemmen worden gebruikt om een ​​structurele verbinding tussen twee stukken staalkabel maken of om een ​​lus in een stuk kabel maken. Een kabelklem houdt de kabel tussen een U-bout dat twee draadeinden en een zadel heeft. Wanneer u draad hex moe

AdvertisementKabelklemmen worden gebruikt om een ​​structurele verbinding tussen twee stukken staalkabel maken of om een ​​lus in een stuk kabel maken. Een kabelklem houdt de kabel tussen een U-bout dat twee draadeinden en een zadel heeft. Wanneer u draad hex moeren op de schroefdraad gedeelte van de U-bout, het zadel drukt tegen de staalkabel. Je moet ervoor zorgen dat u de kabel klem correct te installeren, of de kabel kan glijden van de kabel klem. Het zadel van de kabel klem moet rusten op de live uiteinde van de kabel.

Wat je nodig hebt

  • kabelklemmen

    Rolmaat

    zeepsteen

    Socket set

    3/8-inch schijf momentsleutel

Scheid de kabelklem door het verwijderen van de twee zeskantmoeren van de schroefdraad gedeelte van de U-bout en schuiven het zadel van de U-bout.

Plaats de U-bout van de kabel klem over het afgesneden uiteinde van de kabel, schuif het zadel over de U-bout en houd ze bij elkaar met één hand.

Rijg een hex moer op de U-bout. Run de moer met de hand tot aan de voet van het zadel. Herhaal het proces met de tweede moer.

Betrekking op de verpakking van de kabelklem op de juiste afstand van de rest van de kabelklemmen bepalen.

Stel het einde van het meetlint op de eerste kabel klem en er een markering op de kabel met de speksteen op de afstand die door de kabelklem fabrikant.

Stel een kabelklem op de kabel, zoals eerder beschreven. Herhaal dit proces voor het aantal kabelklemmen die je moet installeren.

Selecteer een socket uit de socket set die overeenkomt met het formaat van de kabel klem zeskantmoeren en bevestig de aansluiting en de 3/8-inch schijf momentsleutel.

Stel de momentsleutel naar de opgegeven instelling door de installatie-instructies kabelklem.

Draai elke moer van de eerste kabelklem totdat de momentsleutel leest dat u het juiste moment bedrag heeft bereikt.

Herhaal de aanscherping procedure totdat alle zeskantmoeren van de kabel klemmen worden ingesteld op de juiste hoeveelheid koppel in te vullen bevestigen van de kabelklemmen.

Share This Post