Index / Huis / Hoe kan ik Fasten Indoor-Outdoor Tapijten Wood Steps nietjes

Share This Post

Huis

Hoe kan ik Fasten Indoor-Outdoor Tapijten Wood Steps nietjes

Indoor-outdoor tapijt is gemaakt van olefine vezels, die zeer goed bestand tegen slijtage, verkleuring en degradatie veroorzaakt door de hoge verkeer en blootstelling aan UV-licht. Veel indoor-outdoor tapijtfabrikanten toevoegen UV behandelingen om h

AdvertisementIndoor-outdoor tapijt is gemaakt van olefine vezels, die zeer goed bestand tegen slijtage, verkleuring en degradatie veroorzaakt door de hoge verkeer en blootstelling aan UV-licht. Veel indoor-outdoor tapijtfabrikanten toevoegen UV behandelingen om het tapijt om hen te helpen nog langer duren. Veel fabrikanten garantie hun tapijt voor maximaal vijf jaar. Nieten het tapijt op zijn plaats over houten trappen is een snelle installatie methode die zal duren voor een tijdje, zolang de uiteinden van het tapijt goed zijn geplakt op zijn plaats.

Wat je nodig hebt

 • Rolmaat

  Schaar of een tapijt mes

  Nietmachine

  Staples

  Houten of metalen overgang strip

  Wood lat

  polyurethaan

Meet de breedte van de trap met een meetlint te leren hoe breed om het tapijt snijden. Of als u alleen de wens om de belangrijkste slijtage gebied van het hout stappen met tapijt te dekken, het meten van de gewenste dekkingsgebied.

Snijd de indoor / outdoor tapijt breedte met een paar als industriële kwaliteit schaar of een stanleymes. Leg het tapijt de trap af om zeker te zijn van de breedte van het tapijt correct is voordat u verder gaat.

Vul een nietpistool met nietjes en sluit het op. Nieten boveneinde van de indoor / outdoor tapijt op het horizontale oppervlak van de bovenste stap om het tapijt op zijn plaats. Verzeker dat de bovenrand van het tapijt door het installeren van een houten of metalen overgangsstrook zodat de bovenzijde van het tapijt niet los van de bovenste trede hout.

Klap het tapijt naar beneden de opkomst van de eerste stap en gebruik de nietpistool om het tapijt te beveiligen om de hoek van de stap. Staple het tapijt aan de stijging weer in de buurt van de hoek waar de opkomst van de eerste stap en de aanloop van de tweede stap te voldoen. Staple het tapijt om de run van de tweede stap in de buurt van de hoek ook.

Herhaal stap 4 voor elke volgende stap totdat het tapijt volledig geniet op zijn plaats.

Bevestig de onderkant van het tapijt op zijn plaats met een dunne, smalle strook van hout, als een stuk hout lat. Pre-boorgaten in het hout aan beide uiteinden en in het midden van de aldus het hout niet barsten en gesplitst wanneer de schroeven worden toegepast. Het hout moet vooraf worden afgewerkt met ten minste één laag van polyurethaan, zodat het langer zal duren.

Share This Post