Index / Ambachten / Hoe kan ik Fake Cow chips

Share This Post

Ambachten

Hoe kan ik Fake Cow chips

"Cow chips" is een humoristische naam gegeven aan de gedroogde, schijfvormige formaties van koeienmest die soms ontstaan ​​in gebieden waar de runderen grazen. Koe chips op onverwachte plaatsen is zelden een welkome verrassing; Dit schept volop

Advertisement"Cow chips" is een humoristische naam gegeven aan de gedroogde, schijfvormige formaties van koeienmest die soms ontstaan ​​in gebieden waar de runderen grazen. Koe chips op onverwachte plaatsen is zelden een welkome verrassing; Dit schept volop kansen voor practical jokes als je je eigen nep koe chips kan maken en plaats ze waar u maar wilt. Maak je eigen chips van materialen die niet slecht ruiken of grove out iedereen die op de hoogte, maar die zijn er zeker om uw "slachtoffer" een onaangename verrassing te geven!

Wat je nodig hebt

2 kopjes petfood brokken

1 eetl. cacaopoeder

Voedsel verwerker

bloem 1 cup

1 kopje grasresten

1 kopje heet water

1 kopje witte ambachtelijke lijm

Was papier

Grote mengkom

Plaats het voedsel voor huisdieren brokken - gemaakt voor katten of honden - in de keukenmachine samen met het cacaopoeder en meel. Zet de keukenmachine; gebruik maken van een middelgrote instelling als de processor heeft verschillende niveaus en voer het uit tot de brokken tot een grof poeder wordt gemalen.

Voeg de grasresten aan de keukenmachine. Druk op de "puls" knop voor een paar seconden op een moment om de ingrediënten enkel tot ze worden gemengd verwerken.

Meng de lijm in het hete water in een kleine mengkom. Roer met een vork tot de lijm is opgelost.

Voeg de lijm en water een beetje op een moment via giet de food processor uitloop en pols de keukenmachine tot de ingrediënten worden gemengd en je hebt een pasteus mengsel over de consistentie van aardappelpuree. Gebruik net genoeg van de oplossing om dit punt te komen. Het exacte bedrag zal variëren, afhankelijk van de eigenschappen van het gras.

Leg een vel bakpapier ongeveer drie voet lang. Giet het mengsel uit de keukenmachine in een mengkom.

Zijn ongeveer 1/3 tot 1/2 kop van het mengsel. Vallen deze hoeveelheid op het bakpapier van een hoogte van ongeveer 12 inch. Meet een tweede hoeveelheid en drop dit een paar centimeters van de eerste naar een tweede chip te maken. Gebruik enigszins verschillende hoeveelheden mengsel gedurende elke chip; Immers, zullen ze niet allemaal consistent in de natuur.

Laat de valse koe chips 's nachts verharden, of tot ze droog en hard. Haal ze uit de vetvrij papier met behulp van een pannenkoek turner. Indien nodig, draai ze om en laat de onderzijde drogen voor een paar uur na de toppen zijn opgedroogd.

Share This Post