Index / wettelijk / Hoe kan ik expungement Documenten & Formulieren in Texas File

Share This Post

wettelijk

Hoe kan ik expungement Documenten & Formulieren in Texas File

De handeling van het verwijderen van een record uit uw criminele geschiedenis wordt genoemd expunging. In Texas, zijn expunctions goedgekeurd voor beide overtredingen en misdrijven. Titel 1 Hoofdstuk 55 van de Texas Wetboek van Strafvordering verklaa

AdvertisementDe handeling van het verwijderen van een record uit uw criminele geschiedenis wordt genoemd expunging. In Texas, zijn expunctions goedgekeurd voor beide overtredingen en misdrijven. Titel 1 Hoofdstuk 55 van de Texas Wetboek van Strafvordering verklaart de wet met betrekking tot expunction aanmerking te komen. De wet bepaalt dat records kunnen worden uitgewist voor degenen die uitgestelde berechting hebben afgerond, hadden hun zaak ontslagen of waren minderjarig op het moment dat incident zich voordeed. Raadpleeg van juridisch advies als u twijfelt over uw expungement aanmerking te komen.

Lees de Texas Wetboek van Strafvordering, Titel 1 Hoofdstuk 55, of neem contact op juridisch advies aan uw expungement geschiktheid te bepalen. Texas verleent expunctions voor niet-overtuigingen, overtuigingen die leidde tot gemeenschap toezicht en een aantal misdrijven.

Compleet fingerprinting door middel van L1 inschrijving Services. L1 Inschrijving is de enige leverancier toegestaan ​​om deze service te bieden binnen Texas. U kunt online een afspraak te plannen op L1enrollment.com of door te bellen naar 888-467-2080. Fingerprinting is vereist om uw strafblad te krijgen. Je zult je strafblad moet expungement documenten dossier in Texas. Er is een $ 9,95 kosten voor het nemen van vingerafdrukken en een $ 15 kosten voor het strafregister met ingang van juli 2010. Zodra u voor de service en het strafregister hebben betaald, zal L1 Inschrijving uw informatie aan de Texas Department of Crime Records Division Public Safety's. Het ministerie van Texas Public Safety vindt u een kopie van uw strafblad te sturen.

Voltooi een petitie aan uw record uitwissen door de Texas provincie waarin uw zaak werd bepaald. U moet contact opnemen met de griffie van de rechtbanken in dat district om de petitie document kan worden verkregen. Als de wijk een specifieke vorm niet hoeft te worden voltooid, kunt u het monster petitie die door de Texas gemeentelijke rechtbanken Education Center te gebruiken. Advocaten bieden ook exungement petitie diensten voor een prijs.

File uw expungement petitie door te mailen of het leveren van uw ingevulde document naar de gemeentelijke rechtbank waar je was veroordeeld. Inclusief alle benodigde documenten, zoals een kopie van uw strafblad, een bewijs van voltooiing van elke gemeenschap toezicht u werden toegewezen en een kopie van uw Texas uitgegeven identiteitsbewijs. Vraag aan de griffier van de rechtbank als zij alle documentatie buiten deze drie items nodig. Er is meestal geen kosten verbonden aan het dossier voor expungement. Na voltooiing van het indienen, zal een hoorzitting worden gepland om goedkeuring of ontkenning van uw expungement aanvraag te bepalen.

Share This Post