Index / tech / Hoe kan ik een Word toevoegen in elke rij van Excel

Share This Post

tech

Hoe kan ik een Word toevoegen in elke rij van Excel

Excel heeft twee belangrijke manieren om het kopiëren van woorden in meerdere rijen - de cel met behulp van de kleine zwarte vierkante die verschijnt wanneer u deze selecteert, of met behulp van de copy-and-paste procedure te slepen. De methode die u

AdvertisementExcel heeft twee belangrijke manieren om het kopiëren van woorden in meerdere rijen - de cel met behulp van de kleine zwarte vierkante die verschijnt wanneer u deze selecteert, of met behulp van de copy-and-paste procedure te slepen. De methode die u in uw spreadsheet te gebruiken hangt af van waar u wilt dat de nieuwe gegevens om te gaan. Je zou ook nodig zijn om een ​​nieuwe kolom om ruimte te maken voor de nieuwe gegevens.

Lanceer Excel en open uw spreadsheet.

Selecteer de kolom waar u het nieuwe woord zal voegen. Als u nodig hebt om een ​​nieuwe kolom te creëren, met de rechtermuisknop op de kolom en selecteer "Insert column." Voeg een titel aan de kolom indien nodig.

Typ het woord in de bovenste rij van de kolom en druk op "Enter."

Selecteer de cel. Klik op het kleine zwarte vierkantje in de rechterbenedenhoek van de cel en sleep het naar beneden om de onderste rij waarin u het woord wilt om het te kopiëren toe te voegen. Als u dit niet kunt doen - bijvoorbeeld als er andere gegevens in deze kolom die u niet wilt overschrijven - kopiëren van de cel, houd "Ctrl" en klik vervolgens op elke cel waarin u het werk weer te geven . Als je klaar bent, klik met de rechtermuisknop en selecteer 'Plakken'.

Hints

De informatie in dit artikel is van toepassing op Excel 2013. Procedures kunnen variëren met andere versies of producten.

Share This Post