Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe kan ik een Wig van Fabric in het been van Jeans

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe kan ik een Wig van Fabric in het been van Jeans

Het invoegen van een wigvormige panel van de stof in het been van een paar oude jeans is een creatieve manier om je garderobe te verjongen. Door een driehoek van stof in de broekspijp, is de opening van het been uitgebreid tot een modieuze flare te c

Advertisement

Het invoegen van een wigvormige panel van de stof in het been van een paar oude jeans is een creatieve manier om je garderobe te verjongen. Door een driehoek van stof in de broekspijp, is de opening van het been uitgebreid tot een modieuze flare te creëren. Deze stijl was vooral populair tijdens de tegencultuur beweging van de jaren 1960 en werd meer mainstream in de jaren 1970, volgens de website HippieDistrict.com - en dat is terug te komen in stijl met een wraak. Met behulp van een stof insert aan de flare stijl te krijgen kun je je jeans te passen met zowel uw stof keuze en de grootte van de bel.

Wat je nodig hebt

gekozen stof

Spijkerbroek

tornmesje

Meetlint

stof krijt

Fabric schaar

rechte spelden

Naaimachine of naald en draad

Kies stof om uw wig te creëren. Voor een gewaagde, funky look, kies een kleurrijk, patroon weefsel. Als je gewoon wilt een bel vorm te maken zonder al te veel toe te voegen visueel aan de jeans, kies dan een blauw of andere effen gekleurde stof.

Naad rip de buitenkant naad aan beide benen van je jeans van de enkel zoom aan de knie, en verwijder eventuele verdwaalde draden.

Meet de lengte van de nieuwe opening van de zoom om het einde van de naad gescheurd.

Gebruik uw opening meten en de stof krijt op een driehoek op je gekozen stof te trekken. De twee lange zijden gelijk zijn aan de meting van de beenopening, en de onderrand van de driehoek kan zo breed als u wilt. Hoe groter de hoek, hoe meer breedte aan de diameter van het been worden toegevoegd.

Met de stof scharen, snij je driehoek uit, waardoor er een extra 1/2 inch buiten de krijtlijnen voor een naadtoeslag. Knip een tweede identieke wig van de stof met behulp van uw eerste als een sjabloon.

Speld de eerste driehoek in het been opening met de juiste kant van de stof naar buiten gericht en de marge aan de binnenkant van de broekspijp. Speld het op zijn plaats met een 1/2 inch opknoping beneden de zoom. Herhaal dit met de tweede driehoek op het andere been.

Naai de panelen in de benen, hetzij door het uitvoeren van een rechte lijn machine hechtten elke zijde van de opening of door het zorgvuldig met de hand naaien met naald en draad.

Vouw de zoom uitkering op de stof paneel aan de binnenkant van de broekspijp en naai het vast met een lijn van steken ongeveer 3/8 van een inch van de kudde. Zorg ervoor dat u uw zoom begint op de denim, steek de hele weg over het paneel, en eindigt op de denim aan de andere kant om uw zoom gelijk met die van de jeans te maken. Herhaal aan de andere been.

Verwijder alle pinnen van je werk en trim alle losse draden.

Hints

Met behulp van een machine om uw stof wiggen naaien in de jeans zal uw werk beter door middel van de wasserij houden.

Share This Post