Index / tech / Hoe kan ik een werkgroep wachtwoord in XP Pro uitschakelen

Share This Post

tech

Hoe kan ik een werkgroep wachtwoord in XP Pro uitschakelen

Windows XP Professional stelt gebruikers in staat om verbinding te maken en delen van bestanden op meerdere computers. Deze aangesloten computers zijn alle leden van een specifieke werkgroep. Voordat de toegang tot een computer in een werkgroep, bij

AdvertisementWindows XP Professional stelt gebruikers in staat om verbinding te maken en delen van bestanden op meerdere computers. Deze aangesloten computers zijn alle leden van een specifieke werkgroep. Voordat de toegang tot een computer in een werkgroep, bij verstek, moet u een gebruikersnaam te hebben en een wachtwoord invoeren. Uw gebruikersnaam identificeert uw computer op het netwerk van de werkgroep is. Deze instellingen zijn onderdeel van de configuratie Windows XP. Er is een manier om een ​​werkgroep wachtwoordbeveiliging uit te schakelen, zodat gebruikers vrij zijn om toegang te krijgen tot andere aangesloten computers zonder een wachtwoord in te voeren.

Klik op "Start" en kies "Run" op de computer met Windows XP Professional.

Type "gpedit.msc" in het vakje naast "Open:" The "Group Policy" dialoogvenster verschijnt op het scherm van uw computer.

Klik op de "+" symbool van Windows-instellingen in het linkervenster van het dialoogvenster Groepsbeleid doos.

Klik op de "+" symbolen door Beveiligingsinstellingen en Lokaal beleid.

Dubbelklik op "Security Options."

Dubbelklik op 'Accounts: Beperk lokale account gebruik van lege wachtwoorden om alleen login troosten "in het rechterpaneel van het dialoogvenster Groepsbeleid doos. De Accounts: Beperk lokale account gebruik van lege wachtwoorden om in te loggen alleen dialoogvenster console zal verschijnen op uw scherm.

Klik op de cirkel met een handicap op de Accounts: Beperk lokale account gebruik van lege wachtwoorden om in te loggen alleen dialoogvenster te troosten.

Klik op 'OK'.

Klik op de "X" in de rechter bovenhoek om het dialoogvenster Groepsbeleid sluiten.

Klik op "Start", kies "Computer uitschakelen" en selecteer "Restart" om uw computer opnieuw op te starten zodat de verandering kan nemen beïnvloeden.

Hints

Als uw Windows XP Professional-netwerk is opgezet waarbij een computer optreedt als een server en andere computers alleen toegang tot de server computer, hoeft u alleen de werkgroep wachtwoord instelling op de server computer uit te schakelen. Als alle computers toegang hebben tot elkaar, dan moet u de werkgroep wachtwoord instellen op elke computer uitschakelen.

Share This Post