Index / Tuin / Hoe kan ik een verstopte Carburateur reinigen op een hogedrukreiniger Engine

Share This Post

Tuin

Hoe kan ik een verstopte Carburateur reinigen op een hogedrukreiniger Engine

Als je iets wilt met je motor aangedreven hogedrukreiniger wassen en het zal niet starten of het zal niet blijven lopen, moet je het probleem vast te stellen. Als de motor bougie is goed, het heeft veel van gas en het luchtfilter schoon is, dan is er

AdvertisementAls je iets wilt met je motor aangedreven hogedrukreiniger wassen en het zal niet starten of het zal niet blijven lopen, moet je het probleem vast te stellen. Als de motor bougie is goed, het heeft veel van gas en het luchtfilter schoon is, dan is er een goede kans dat de carburateur op de motor is vies en verstopt. Een verstopte carburateur voorkomt dat gas van het krijgen naar de motor, dus je zal moeten om het te ontstoppen.

Wat je nodig hebt

  • Tang

    Emmer

    Carb schonere nevel

Zoek de gasleiding tussen de benzinetank en de carburateur op de hogedrukreiniger motor. Deze lijn is meestal een dunne, flexibele buis.

Knijp de klem op de carburateur einde van de gasleiding met de tang en schuif de klem langs de slang enkele centimeters.

Trek de slang uit en richt de oude gas in de emmer. Spray carb cleaner in de carburateur gat voor 5-6 seconden. Sluit de gasleiding naar de carburateur.

Draai de brandstof kom op de basis van de carburateur met de tang. Dump de oude gas uit de brandstof kom in de emmer. Spray carb cleaner in de kom om vuil te verwijderen.

Kijk boven de brandstof kom op de vlotter en afsluiter. Dit is waar de klomp meestal. Veeg grote puin met je vinger weg. Spray carb cleaner op de vlotter en vlinderklep boven de brandstof kom om eventuele verstoppingen te verwijderen.

Steek de ingeblikte lucht mondstuk boven de vlotter en in de vlinderklep gat en spuit gedurende tien seconden.

Schroef de brandstof kom weer aan.

Share This Post