Index / Tuin / Hoe kan ik een Vent Cap reinigen op een Stihl Chainsaw

Share This Post

Tuin

Hoe kan ik een Vent Cap reinigen op een Stihl Chainsaw

Wanneer het gas in uw Stihl kettingzaag brandstoftank opwarmt creëert druk in de tank. Als de tank deze extra druk niet kan ontsnappen, zal brandstof stop stroomt uit de tank naar de carburateur te wijten aan een gebrek aan evenwicht in de atmosferis

Advertisement

Wanneer het gas in uw Stihl kettingzaag brandstoftank opwarmt creëert druk in de tank. Als de tank deze extra druk niet kan ontsnappen, zal brandstof stop stroomt uit de tank naar de carburateur te wijten aan een gebrek aan evenwicht in de atmosferische druk en de tank druk. Voor de carburateur te laten werken, moet deze druk gelijk zijn. De tankaflaat dop zit bovenop de brandstoftank en laat deze verwarmd gassen ontsnappen. De tank vent dop moet af en toe worden schoongemaakt voor de carburateur goed te laten werken.

Wat je nodig hebt

  • schroevedraaier

    Punttang

    3 mm drift

    Afwasmiddel

Schakel de Stihl kettingzaag de master control hendel in de "Stop" positie en zet de zaag op een vlakke werkbank. Haak of schroef de carburateur deksel op de bovenkant van de zaag. Neem de carburateur deksel van af.

Zoek de tank vent op de tepel van de brandstoftank, vlak aan de linkerkant van de achterste handgreep, en naast de starter te dekken. Wrikken uit de tank vent met een paar van de naald neus tang, trekken uit de buurt van de tepel van de brandstoftank.

Trek de tank vent uit zijn zetel in het handvat behuizing en verwijder de tank vent en de slang van de zaag. Duw de grub schroeven uit de tank ontluchtingsslang met behulp van de 3 mm drift.

Was alle onderdelen in warm water en afwasmiddel. Vervang de slang en de grub schroeven als ze gebarsten of beschadigd.

Druk op de grub schroeven terug in de tank slang met behulp van de 3 mm drift. Schuif de tank vent terug in de sleuf in het handvat behuizing. Druk het naar beneden op zijn plaats. Monteer de carburateur deksel.

Share This Post