Index / Bedrijf / Hoe kan ik een Trend in Business Identificeer

Share This Post

Bedrijf

Hoe kan ik een Trend in Business Identificeer

Of u wilt een bedrijf te starten of al een hebt, wetende vroeg wat de klanten willen leidt tot succes. Het identificeren van trends helpt u houden op de top van de nieuwste producten en diensten. -Trend spotten bedrijven zullen verkopen u informatie

AdvertisementOf u wilt een bedrijf te starten of al een hebt, wetende vroeg wat de klanten willen leidt tot succes. Het identificeren van trends helpt u houden op de top van de nieuwste producten en diensten. -Trend spotten bedrijven zullen verkopen u informatie over de zakelijke trends, maar je kunt leren ze zelf te herkennen. Zodra je in de trend spotten mentaliteit, zul je beginnen om kansen overal zien.

Lees kranten, tijdschriften en blogs. Trends hebben de neiging om eerst te gebeuren in de grote wereldsteden - kijk voor nieuws uit Londen, Parijs, Tokyo, New York, Los Angeles, Miami en San Francisco. Regelmatig scannen "The New York Times" en "Wall Street Journal"; elk een scala aan zakelijke trends en nieuws. Check out het zakelijke gedeelte van uw plaatselijke krant en alle vakbladen voor uw branche. Niet blogs en hun commentaar secties over het hoofd bij het onderzoek naar trends.

Onderzoek trends op het internet. Veel bedrijven volgen zakelijke trends en kunt u toegang tot de informatie gratis. Trendwatching.com publiceert een tweemaandelijks rapport dat zowel internationale als binnenlandse trends dekt. Op Springwise.com, kunt u bladeren meer dan 3.000 nieuwe trends door de industrie. Onderzoek naar producten en prijzen op Ebay zal u helpen te leren wat mensen kopen. Google keyword tool biedt ook een manier om de belangstelling voor een markt gage. U hoeft enkel het trefwoord dat u meer informatie over, zoals willen "loopschoenen," en het hulpprogramma voor zoekwoorden zal u tonen het aantal zoekopdrachten voor die zin.

Ga naar buiten en mensen observeren. Zoek uit waar uw doelgroep verzamelt, zoals winkelgebieden, populaire restaurants en evenementen; dan gewoon mensen kijken. Let op wat mensen dragen, eten, kopen en genieten en welke bedrijven en restaurants hebben klanten en verkoop - en welke niet.

Praat met klanten, potentiële klanten en ondernemers. Gebruik online enquêtes en social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn om erachter te komen wat klanten willen en nodig hebben. Ga naar netwerkbijeenkomsten en beurzen en andere trend en verkoopinformatie van zoveel mensen als je kunt - kopers, verkopers, distributeurs en deelnemers. Bij het praten met anderen, houden een open geest. U kunt een grote trend vanuit een heel andere branche te ontdekken.

Hints

Begrijp het verschil tussen een trend en een modeverschijnsel. Een trend ontwikkelt zich langzaam, heeft uithoudingsvermogen en effecten samenleving, terwijl een rage komt en gaat snel.

Share This Post