Index / Huis / Hoe kan ik een Stuck Panasonic Genius Inverter Magnetron Deur Fix

Share This Post

Huis

Hoe kan ik een Stuck Panasonic Genius Inverter Magnetron Deur Fix

De Panasonic Genius magnetron beschikt oven een automatische vergrendeling functie om onderbrekingen te voorkomen dat tijdens het opwarmen proces, en het kan vast in het geval van een stroomstoring worden. Als alternatief kan de magnetron kind lock f

Advertisement

De Panasonic Genius magnetron beschikt oven een automatische vergrendeling functie om onderbrekingen te voorkomen dat tijdens het opwarmen proces, en het kan vast in het geval van een stroomstoring worden. Als alternatief kan de magnetron kind lock functie zijn geactiveerd tijdens het gebruik, waarbij handmatige deactivering nodig heeft om de deur van het toestel te ontgrendelen. Professionele reparatie is nodig als de deur blijft vastzitten na elementaire probleemoplossing, omdat de elektronische bedieningspaneel van de magnetron is mogelijk defect is.

Druk op "Stop / Reset" op de voorzijde van de magnetron het bedieningspaneel om de huidige kooktijd te pauzeren. Trek de deur handvat deur langzaam om te testen of de deur opent.

Druk op de "Stop / Cancel" drie keer om het kinderslot functie uit te schakelen. De instelling voor het kinderslot tijdelijk schakelt het bedieningspaneel en kunnen tijdens het gebruik zijn ingesteld om de deur van de opening te voorkomen.

Trek de stekker van de microgolf de kabel uit het stopcontact in de buurt. Wacht 10 seconden om de magnetron opnieuw in te stellen, en steek de stekker weer in het stopcontact aan de macht te herstellen.

Trek de deur open staan ​​om het voedsel van de binnenkant van de magnetron te verwijderen.

Hints

Neem contact op met de Panasonic klantenservice om verdere hulp te vragen met het apparaat of plan een reparatie afspraak.

Share This Post