Index / tech / Hoe kan ik een spreadsheet in Excel Open

Share This Post

tech

Hoe kan ik een spreadsheet in Excel Open

Een Microsoft Excel-spreadsheet kan een waardevolle business tool zijn. Met vrijwel duizenden potentiële inzendingen en formules, kunt u een spreadsheet te manipuleren om aan te passen zowat elke behoefte. Het beheersen van het aantal verschillende f

Advertisement

Een Microsoft Excel-spreadsheet kan een waardevolle business tool zijn. Met vrijwel duizenden potentiële inzendingen en formules, kunt u een spreadsheet te manipuleren om aan te passen zowat elke behoefte. Het beheersen van het aantal verschillende functies zal een beetje tijd in beslag nemen, maar het openen en het creëren van nieuwe lakens is een eenvoudige procedure die vrijwel onmiddellijk kunnen worden geleerd, ongeacht welke versie van Excel die u gebruikt.

Dubbelklik op het pictogram "Excel" op het bureaublad van uw computer. Als alternatief kunt u op 'Start' en vervolgens 'Microsoft Office, "en klik op' Excel." Een blanco vel zal openen voor u om te beginnen met bewerken, samen met twee anderen die kan worden genavigeerd met behulp van de tabs aan de onderkant.

Klik op "File" en vervolgens "New" en vervolgens "lege werkmap." Een nieuwe drie-sheet werkboek zal verschijnen, klaar om te bewerken. In de 2007 en 2010-versies van Excel is er geen optie "File", moet u op de ronde knop met het Microsoft-logo in de linker bovenhoek van het scherm.

Klik op "File" (of het Microsoft-logo in 2007 of 2010), dan "Open." Een pop-up venster waarmee u bladeren door de mappen op uw harde schijf met behulp van een drop-down menu. Selecteer de gewenste map en klik op een bestaande Excel-sheet om deze te markeren. Selecteer "Open." De bestaande blad wordt geopend.

Kopieer een bestaand blad en alle gegevens door met de rechtermuisknop te klikken op de tab aan de onderkant van het scherm. Klik op 'verplaatsen of kopiëren. " Klik op "Maak een Copy" op het scherm dat verschijnt. Selecteer de gewenste locatie om het vel te slaan en klik op 'OK'. Een kopie van het blad zal verschijnen in de geselecteerde locatie.

Share This Post