Index / Huis / Hoe kan ik een SLC Slim-Line Cartridge Vervang in een Sprite Shower Filter

Share This Post

Huis

Hoe kan ik een SLC Slim-Line Cartridge Vervang in een Sprite Shower Filter

De Sprite SLC cartridge is een vervangbare filtratie cartridge gebruikt met de Slim-Line (SL) douche filter systeem. De patroon media bestaan ​​uit koper-zink mengsels die bijdragen tot het verminderen of verwijderen van chemicaliën en verontreinigin

Advertisement

De Sprite SLC cartridge is een vervangbare filtratie cartridge gebruikt met de Slim-Line (SL) douche filter systeem. De patroon media bestaan ​​uit koper-zink mengsels die bijdragen tot het verminderen of verwijderen van chemicaliën en verontreinigingen zoals kwik, chloor, lood en ijzer en voorkomt de groei van micro-organismen. Sprite Industries Inc. ontwierp de Slim-Line filter in twee stukken met de cartridge gehuisvest tussen. Om de filter te vervangen, verwijdert u deze uit de douche buis en scheid de helften met een eenvoudige beweging losschroeven.

Wat je nodig hebt

  • Mild reinigingsmiddel

    Water

    Smeermiddel

Draai uw douche kop van de Sprite Slim-Line douche filter en vervolgens draai het filter van de douche pijp.

Houd de zijkanten van het filter in elke hand en draaien in tegengestelde richtingen te ontgrendelen en scheiden de helften. Verwijder de gebruikte SLC cartridge en leg het opzij voor verwijdering.

Til de O-ringen van elk stuk van de behuizing. Was de ringen volledig met een paar druppels van een mild reinigingsmiddel en water en spoel de ringen grondig.

Breng een kleine hoeveelheid smeermiddel rond elke ring en dan terug de ringen om de stukken.

Pak het lipje op de instructie etiket op uw nieuwe SLC cartridge. Trek het label van de cartridge en gooi het weg.

Plaats de nieuwe cartridge in het stuk waar je de oude verwijderd en vervolgens draai de stukken weer bij elkaar.

Run warm water door het filter gedurende minstens 60 seconden.

Schroef de filter weer op de douche pijp. Schroef de douche kop weer op het filter.

Zet uw douche om te bevestigen dat de waterdruk is niet veranderd.

Hints

Als de teflon tape die oorspronkelijk kwam met uw SL filter is begonnen om te dragen, te verwijderen en de tape vervangen voordat opnieuw bevestigen van het filter naar de douche pijp.

Als je had moeite met het scheiden van de SL filterhuis stukken, breng dan een dun laagje smeermiddel op de schroefdraad van de stukken, voor het vastschroeven van de stukken. Dit zal helpen om het losschroeven proces minder moeilijk als je het filter de volgende keer te vervangen.

Soms druk kan opbouwen in de Slim-Line filter behuizing die voorkomt dat je het losschroeven van de helften. Als dit gebeurt, neem de filter naar een lokale hardware winkel en vraag om hulp scheiden van de stukken.

Share This Post