Index / Huis / Hoe kan ik een riem vervangen op een elektrische Hotpoint Dryer

Share This Post

Huis

Hoe kan ik een riem vervangen op een elektrische Hotpoint Dryer

General Electric Hotpoint droger bestaat al jaren, zodat de riem die de trommel draait met de kleren kon dragen naar buiten en beginnen te glijden. Hotpoint is een van de droger eenvoudiger modellen te demonteren. Raadpleeg de handleiding van uw bij

AdvertisementGeneral Electric Hotpoint droger bestaat al jaren, zodat de riem die de trommel draait met de kleren kon dragen naar buiten en beginnen te glijden. Hotpoint is een van de droger eenvoudiger modellen te demonteren. Raadpleeg de handleiding van uw bij het werken aan uw droger.

Wat je nodig hebt

  • Schroevendraaier met verwisselbare beetjes

    Plamuurmes

    Nieuwe droger riem voor GE Hotpoint elektrische droger

Haal de stekker van de droger en trek hem uit de muur. Haal de upside-down schroeven aan de voorkant dat de top houdt. Bij oudere modellen Hotpoint, zullen zij onder de rand van de bovenkant aan de voorkant. In nieuwere modellen, zullen zij aan de binnenzijde van de droger deuropening naar boven. Schuif uw plamuurmes onder de bovenrand te wrikken omhoog en krijg je vingers onder het. Til de bovenkant van de machine en opzij leggen.

Haal de schroeven waarmee de voorkant van de droger in de plaats, die zal worden op de bovenste binnenkant van de doos te houden, aan beide zijden, naar de voorkant. Trek de droger voorzijde uit. Houd de kant met de draad aansluitingen naast de droger (dus je hoeft niet om de draden los te koppelen), terwijl het openen van de andere kant er van af als een deur. De bedrading kant zal variƫren.

Schuif de riem van de droger trommel vanaf de voorkant. Het zal niet helemaal uit te komen; het zal worden gehouden in een lagere hoek door de motor montage.

Verwijder het toegangspaneel aan de onderkant van de achterkant van de droger door de schroeven. Toegang tot de motorunit. Let op de configuratie van de band in de poelies glijdt vervolgens de riem van de poelies door op de grootste schijf voorwaarts.

Schuif de nieuwe band op de trommel van voren met de geribbelde zijde tegen de trommel. Opnieuw spannen van de riemschijven van de rug, in dezelfde configuratie als de oude. Handmatig schakelen de trommel een aantal omwentelingen te zorgen dat de riem recht is.

Leg het achterpaneel terug op met de schroeven die u haalde. Sluit en re-zet de voor- en bovenkant (in die volgorde) zoals ze voorheen waren. Steek de stekker in de droger.

Hints

Riemen voor zowat elke droger merk en model zijn gemakkelijk online bestellen.

Haal de stekker altijd een apparaat voor werkzaamheden aan het.

Share This Post