Index / tech / Hoe kan ik een Remote Desktop Connection Koppel

Share This Post

tech

Hoe kan ik een Remote Desktop Connection Koppel

Het Windows-besturingssysteem beperkt het aantal verbindingen met externe bureaubladen die zich kunnen voordoen op een enkele computer in een keer. Als u probeert te verbinden met een computer die zijn limiet heeft bereikt, zult u in te loggen niet i

AdvertisementHet Windows-besturingssysteem beperkt het aantal verbindingen met externe bureaubladen die zich kunnen voordoen op een enkele computer in een keer. Als u probeert te verbinden met een computer die zijn limiet heeft bereikt, zult u in te loggen niet in staat zijn. Als beheerder kunt u handmatig een Extern bureaublad-sessie verbreken met behulp van de opdrachtprompt nut en de "qwinsta" en "rwinsta" commando .

Wat je nodig hebt

Pc met Windows XP of hoger

Log in op uw PC computer met een beheerdersaccount.

Open het menu Start en klik op het icoontje "Run".

Typ "cmd" in het dialoogvenster en klik op "OK" om de opdrachtprompt hulpprogramma te starten.

Typ "qwinsta / server:" gevolgd door het IP-adres van de computer of server die u wilt beheren. Als u de toets "Enter" hit, zal een lijst van de actieve Remote Desktop-verbindingen worden weergegeven. In de lijst met verbindingen, zal elk item een ​​ID-nummer toegewezen om het te hebben.

Typ "rwinsta / server:", gevolgd door hetzelfde IP-adres en het ID-nummer van de sessie die u wilt verbreken. Hit "Enter" om de opdracht uit te voeren en het einde van de verbinding met extern bureaublad.

Share This Post