Index / Onderwijs / Hoe kan ik een publicatie op een CV Cite

Share This Post

Onderwijs

Hoe kan ik een publicatie op een CV Cite

Bij het samenstellen van een cv, altijd inclusief prestaties die jouw professionele ontwikkeling aanvullen. Als u al gepubliceerd in een tijdschrift of een tijdschrift of een boek hebben geschreven, het is iets dat moet worden opgenomen. Opzetten net

AdvertisementBij het samenstellen van een cv, altijd inclusief prestaties die jouw professionele ontwikkeling aanvullen. Als u al gepubliceerd in een tijdschrift of een tijdschrift of een boek hebben geschreven, het is iets dat moet worden opgenomen. Opzetten net als een bibliografie, zal een publicatie citaat binnen een resumé potentiële werkgevers van uw uitgave geschiedenisboeken te informeren. De informatie opgenomen in het volledige citaat zal hen in staat stellen om zelfstandig te vinden van uw werk en bekijk het als onderdeel van de evaluatie van uw algemene kwalificaties.

Kies een formaat voor je cv. Hetzelfde formaat moet worden gebruikt voor alle verwezen materiaal in uw cv. Er zijn verschillende standaard formaten. APA (American Psychology Association) wordt gebruikt om de meeste sociale wetenschappen werken citeren. MLA (Modern Language Association) wordt gebruikt om de vrije kunsten en geesteswetenschappen werk citeren.

Een categorie maken en laat ruimte op je cv voor uw publicaties. Zorg ervoor dat de sectie is duidelijk afgebakend van andere afdelingen, en in overeenstemming met anderen zover lettertype, grootte en stijl. In het vet, maak de noemer "Publications." Laat minstens twee spaties tussen deze post en uw eerste binnenkomst. Streepje, ten minste zes plaatsen en begin uw citaat onder de "Publications" rubriek.

Als je een boek hebt geschreven, gebruik dan deze stijl voor MLA opmaak: Naam, voornaam. Titel van het boek. Plaats van uitgave: Uitgever, jaar van uitgave. Medium van uitgave.

Gebruik deze stijl voor citeren uw boek in APA: Auteur, AA (jaar van publicatie). Titel van het werk: Hoofdletter ook voor de ondertiteling. Locatie: Publisher.

Cite je dagboek of tijdschrift publicatie op deze manier als u MLA opmaak: Auteur (s). "Titel van het artikel." Titel van de Periodieke Dag Maand Jaar: pagina's. Medium van publicatie.

Als u APA gebruikt voor uw publicatie, is dit de juiste stijl: Auteur, AA, Auteur, BB, & amp; Auteur, CC (Jaar). Titel van het artikel. Titel van het tijdschrift, volume nummer (nummer van afgifte), pagina's.

Share This Post