Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe kan ik een PS3 verbinding met Windows Media Center

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe kan ik een PS3 verbinding met Windows Media Center

De Sony PlayStation 3 (PS3), naast het feit dat een video game machine, is eigenlijk een computer, minus het toetsenbord. een PS3 aan Windows Media Center Aansluiten op een PC heeft geen toegevoegde software niet nodig, omdat het besturingssysteem va

AdvertisementDe Sony PlayStation 3 (PS3), naast het feit dat een video game machine, is eigenlijk een computer, minus het toetsenbord. een PS3 aan Windows Media Center Aansluiten op een PC heeft geen toegevoegde software niet nodig, omdat het besturingssysteem van beide al de DLNA nut ingebouwde. De procedure is eenvoudig en vereist slechts dat zowel de PS3 en PC zijn verbonden met hetzelfde netwerk (al dan niet draadloos). Een PS3 die is verbonden met Windows Media Center kunt openen en de media die is opgeslagen op de harde schijf van de pc weer te geven.

Wat je nodig hebt

Bekabelde / draadloze thuisnetwerk

Start Windows Media Center op uw computer door het van de "Start", "Alle Programma's" pop-up menu te selecteren. Selecteer "Media delen" van de "Library" drop-down menu.

Klik op de "Share media" check box aan de linkerkant van het venster dat verschijnt. Selecteer de PS3 uit de keuzelijst die in een kolom in het midden van het venster.

Klik op de knop "Allow" aan de onderkant van het venster. Klik op de knop "OK" aan de onderkant van het venster om het venster te sluiten.

Schakel de PS3. Navigeer door het Home-menu om het pictogram "Network". Selecteert u de Windows Media Center-server uit onder "Netwerk" om toegang te krijgen tot de bestanden en mappen die op de harde schijf van de pc.

Hints

U kunt de PC met behulp van de Windows Media Player-programma als u niet wilt dat Windows Media Center te gebruiken; de te volgen procedure is vergelijkbaar.

Share This Post