Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe kan ik een PS3 Leer Pick Up Vuze

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe kan ik een PS3 Leer Pick Up Vuze

Vuze is een multimedia, file-sharing programma voor het downloaden en beheren van digitale media op uw computer. Het programma is compatibel met verschillende apparaten, zoals smartphones en video game consoles, zoals de Xbox 360 en PlayStation 3. De

Advertisement

Vuze is een multimedia, file-sharing programma voor het downloaden en beheren van digitale media op uw computer. Het programma is compatibel met verschillende apparaten, zoals smartphones en video game consoles, zoals de Xbox 360 en PlayStation 3. Deze compatibiliteit kunt u de inhoud van uw computer rechtstreeks naar je PS3 te streamen via uw thuisnetwerk. Vuze detecteert automatisch en maakt verbinding met ondersteunde apparaten als ze verbinding maken met het netwerk, maar je moet deze functie handmatig activeren.

Zet op je PS3 en log in op je PlayStation Network-account. Scroll naar het pictogram "PlayStation Network" in het hoofdmenu. Selecteer de "Aanmelden" optie. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de "Aanmelden" knop.

Voer het Vuze programma op uw computer. Uw computer moet zijn aangesloten op uw thuisnetwerk bij het uitvoeren van Vuze.

Lees de opties op de zijbalk aan de linkerkant van het venster Vuze. Beweeg de cursor over de optie "Devices", en klik op de "Turn On" knop. Dit zal ondersteuning apparaat in te schakelen.

Laat de PS3 en Vuze met elkaar via het netwerk te detecteren. Een PS3 icoon zal verschijnen onder de "Apparaten" rubriek. Sleep video's van je Vuze bibliotheek naar dit pictogram - deze video's zullen zichtbaar via de PS3.

Blader door de verschillende media menu's op je PS3, met inbegrip van de video, muziek en foto's. De blauwe Vuze icoon zal aanwezig zijn in elk van de menu's.

Share This Post