Index / Careers & Work / Hoe kan ik een Product Development Manager Word

Share This Post

Careers & Work

Hoe kan ik een Product Development Manager Word

In de wereld van business en marketing, product development manager is verantwoordelijk voor het zien dat het bedrijf de producten niet verouderd of onverkoopbaar geworden. Door te werken met een team van product ontwerpers en marketing professional,

Advertisement

In de wereld van business en marketing, product development manager is verantwoordelijk voor het zien dat het bedrijf de producten niet verouderd of onverkoopbaar geworden. Door te werken met een team van product ontwerpers en marketing professional, het product development manager coördineert de drive om nieuwe producten op basis van marktanalyse en strategie te creëren. Lees verder om meer te leren.

Wat je nodig hebt

Stage (optioneel)

BA of BS in het bedrijfsleven, marketing of gerelateerd veld

Word Product Development Manager

Streven naar een opleiding in het bedrijfsleven, marketing of een veld met betrekking tot het product dat u zal ontwikkelen. Een bachelor's degree is het minimale niveau van het onderwijs verwacht van een product development manager en moeten omvatten natuurlijk het werk in uiteenlopende sectoren zoals de menselijke psychologie en kunst en design.

Pick keuzevak werkzaamheden met betrekking tot de producten die u wenst te ontwerpen. Als u geïnteresseerd bent in het werken als een product development manager binnen de IT-industrie zijn, kan het een goed idee om uw keuzevak werk te gebruiken om uw kennis van de huidige technologie te verhogen in deze groeiende sector.

Haal het meeste uit uw business course werk door te focussen op productanalyse en defensie. Als een product development manager, moet u een back-up van uw pleidooi voor een nieuw product met diepgaande marktgegevens, evenals een solide business plan voor de uitvoering.

Effectief communiceren met uw team als een product development manager door deel te nemen in het team oefeningen als onderdeel van uw undergraduate werk natuurlijk. Je moet vrijwillig project manager van je team zo veel mogelijk, zodat u kunt communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en duidelijk over te brengen van uw ideeën om de rest van het team.

Krijg ervaring in productontwikkeling door het nastreven van een stage binnen je vakgebied. Bijvoorbeeld, als u geïnteresseerd bent om een ​​product development manager op het gebied van high-performance sportschoenen zijn, zoeken naar mogelijkheden die u zal overeenkomen met ontwerpers en marketing professionals in deze sector.

Word een expert in hoe mensen zullen reageren op een nieuw product door het bestuderen van de psychologie van de consument en andere marketing concepten. Dit kan in uw undergraduate werk natuurlijk worden opgenomen, of u kunt wensen om on-the-job ervaring op te doen door het werk als een marketing professional of sales associate.

Hints

Hoewel een product development manager technisch onderdeel van de marketing aspect van elk bedrijf, deze carrière kruisen ook meer dan in het gebied van productontwerp. Vanwege dit, is natuurlijk het werk in grafische en driedimensionale vormgeving sterk aanbevolen.

Share This Post