Index / Reizen / Hoe kan ik een paspoort in Nebraska Krijg

Share This Post

Reizen

Hoe kan ik een paspoort in Nebraska Krijg

Of het nu een langverwachte pensionering reis rond de wereld of een drie-daagse cruise naar het Caribisch gebied, zou je beter een paspoort verscholen in uw achterzak wanneer u uw reis te beginnen. Geen paspoort betekent dat er geen overschrijding va

AdvertisementOf het nu een langverwachte pensionering reis rond de wereld of een drie-daagse cruise naar het Caribisch gebied, zou je beter een paspoort verscholen in uw achterzak wanneer u uw reis te beginnen. Geen paspoort betekent dat er geen overschrijding van de landsgrenzen - zelfs niet naar het naburige Canada. Dus als je hebt visioenen van internationale reizen dansen in je hoofd, moet je weten hoe je een paspoort te krijgen in Nebraska. De aanvraagprocedure is eenvoudig, maar je moet het doen in persoon op een paspoort acceptatie faciliteit.

Wat je nodig hebt

Formulier DS-11

Bewijs van burgerschap

Identiteitsbewijs

Pasfoto's

Betaling

Compleet Form DS-11. Formulier DS-11 is ook bekend als de aanvraag voor een Amerikaans paspoort. Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken website biedt Form DS-11 op twee manieren. U kunt het invullen online, dan af te drukken. Of u kunt afdrukken en vul het met een zwarte inkt pen. Als u niet beschikt over een printer in huis hebt, kun je pick-up Form DS-11 van de klerk bij uw plaatselijke District Courthouse. Maar niet de toepassing gewoon nog niet te ondertekenen. U zult worden geïnstrueerd om het te ondertekenen bij de aanvaarding faciliteit.

Verzamel bewijsstukken. Naast Form DS-11 moet u controleren of u bent een Amerikaanse burger en tonen het bewijs dat je bent wie je zegt te zijn. Om te bewijzen Amerikaanse staatsburgerschap je ofwel een gewaarmerkt afschrift van uw geboorteakte, een oude, onbeschadigd paspoort of een consulair verslag van Geboorte in het buitenland nodig hebben. Genaturaliseerde burgers van de VS kan een certificaat van burgerschap of naturalisatie certificaat te brengen.

Voor identificatiedoeleinden het Department of State vereist dat je ofwel te brengen, een geldig rijbewijs's huidige regering of militaire ID, een oude, onbeschadigd paspoort of een naturalisatie certificaat. Als u niet ten minste één van deze items, moet je een combinatie van documenten, die een credit card, sociale zekerheid kaart, lenerspas en een werknemer ID kan onder meer in te dienen.

Fotokopie van uw identiteitsbewijs. U moet een kopie van uw identiteitsbewijs te brengen op een wit blad van 8 ½-by-11-inch papier. Beide zijden van de ID moet worden gekopieerd, en elke kant kan worden op een apart vel papier. Er kan geen andere schriftelijk of markeringen op de fotokopie niet.

Neem twee pasfoto's. Zij moeten identiek zijn, in kleur en 2-door-2 inch. Neem ze binnen zes maanden na het aanbrengen van uw huidige look te benadrukken.

Zoek de dichtstbijzijnde paspoort acceptatie faciliteit. Het ministerie van Buitenlandse Zaken website heeft een zoekmachine die je leiden naar de dichtstbijzijnde faciliteit. U hoeft enkel uw postcode, en je zult zien de 10 dichtstbijzijnde voorzieningen binnen 10 mijl. U kunt zelfs faciliteiten die foto's te nemen, in je zoektocht.

Neem Form DS-11, ondersteunende documenten, foto's en het paspoort vergoeding om een ​​paspoort acceptatie faciliteit. Met ingang van 2009, de kosten van de aanvraag is $ 95, plus er is een extra uitvoering kosten $ 25. Als u versnelde service --- die enkele weken scheert uit de verwerkingstijd nodig hebben - dat is nog eens $ 60 en 's nachts de levering is $ 14,85.

Maar als je het verlaten van je binnen 14 dagen, of dat u het paspoort moeten aanvragen voor een buitenlandse visum binnen vier weken, moet u de toepassing op een regionale Passport agentschap. Afhankelijk van waar je bent in Nebraska, de kast regiokantoor is ofwel in Aurora, Colorado of Minneapolis, Minnesota. U moet een afspraak te maken alvorens naar de Regional Passport Agency.

Wacht tot u uw paspoort te ontvangen. Processing variëren afhankelijk van de huidige achterstand van applicaties. Het kan duren 4-6 weken regelmatige verwerking en 2-3 weken versnelde toepassingen.

Hints

Als u een out-of-state rijbewijs hebben, brengen een extra vorm van ID.

Share This Post