Index / Reizen / Hoe kan ik een paspoort in Illinois Krijg

Share This Post

Reizen

Hoe kan ik een paspoort in Illinois Krijg

Reist het land uit is een spannend avontuur; kan echter verre reizen erg vermoeiend zijn, dus je wilt zo voorbereid als mogelijk te zijn om onnodige problemen te voorkomen. De meeste landen eisen een paspoort om in te voeren. Paspoorten kan nemen van

AdvertisementReist het land uit is een spannend avontuur; kan echter verre reizen erg vermoeiend zijn, dus je wilt zo voorbereid als mogelijk te zijn om onnodige problemen te voorkomen. De meeste landen eisen een paspoort om in te voeren. Paspoorten kan nemen van een paar weken tot een paar maanden te verkrijgen, dus plannen bij het krijgen van uw paspoort. Er zijn verschillende manieren waarop u uw paspoort te krijgen in Illinois, een daarvan is zo handig als naar uw plaatselijke postkantoor.

Wat je nodig hebt

paspoortaanvraag

2 pasfoto's

Bewijs van burgerschap

Identiteitsbewijs

paspoort vergoedingen

Stop bij uw plaatselijke postkantoor op te halen een paspoortaanvraag en een afspraak om het in te brengen voor verwerking. Het beste is om in eerste instantie te nemen van de toepassing thuis, zodat u de tijd om het in te vullen en alle benodigde documenten te verzamelen hebben.Vul uw paspoort aanvraag volledig, met een zwarte of blauwe pen. Als er vragen zijn je onzeker over bent, laat ze leeg en wachten om ze te vullen tot u de postbeambte kan vragen in het paspoort afdeling van uw postkantoor.

Ontvang uw paspoort foto genomen in de studio van een fotograaf. Sommige Illinois postkantoren zijn uitgerust om de foto's voor u te nemen; contact op met uw postkantoor om zeker te zijn. Pasfoto's moeten een bepaalde grootte zijn en je hoofd moet nemen een bepaald gedeelte van de foto. Het beste is om de foto genomen door een professionele hebben, in plaats van te brengen in iets dat blijkt onbruikbaar te zijn.Verzamel alle andere benodigde documenten voorafgaand aan uw paspoortaanvraag verwerking afspraak. Breng bewijs van burgerschap in de vorm van een verlopen paspoort of gecertificeerd geboorteakte, maar ook als bewijs van identificatie. Legitimatiebewijs kan uw rijbewijs, staat ID of een militaire kaart.

Controleer het Resources gebied hier, of de website van uw Illinois postkantoor voor de huidige paspoort vergoedingen. Breng het geld voor paspoort vergoedingen aan uw afspraak in de vorm van contanten.Hints

Laat extra tijd aan te vragen en belangrijke documenten, zoals gecertificeerde geboorteakte te ontvangen.

Wacht niet tot de laatste minuut toe te passen voor uw paspoort. Afhankelijk van de tijd van het jaar, kan het maanden duren om binnen te komen.

Share This Post