Index / Reizen / Hoe kan ik een paspoort in Colorado Krijg

Share This Post

Reizen

Hoe kan ik een paspoort in Colorado Krijg

Voordat u naar het buitenland kunnen reizen je nodig hebt om een ​​paspoort te krijgen. Het kan een lang proces zijn, want je moet je alle benodigde documenten te verzamelen voordat u een aanvraag voor een paspoort in Colorado te krijgen (of elders i

Advertisement

Voordat u naar het buitenland kunnen reizen je nodig hebt om een ​​paspoort te krijgen. Het kan een lang proces zijn, want je moet je alle benodigde documenten te verzamelen voordat u een aanvraag voor een paspoort in Colorado te krijgen (of elders in de Verenigde Staten). Dus is het verstandig om vroeg te beginnen. Gelukkig is het Bureau van Consulaire Zaken heeft een handig systeem opgezet om te nemen en proces paspoort aanvragen. Er zijn twee manieren om een ​​paspoort in Colorado te krijgen. De reguliere werkwijze wordt beschreven in de stappen 1-4 hieronder. Als u op reis bent of moet u een paspoort en visum snel krijgen, kunt u gaan door de Colorado Passport Agency. De procedure voor de toepassing van deze wijze wordt beschreven in de stappen 5-6.

Wat je nodig hebt

Gewaarmerkt afschrift van uw geboorteakte (met reliëf zegel)

Burgerservicenummer

Application (formulier DS-11; downloaden via onderstaande link)

Officiële foto ID

Twee 2X2 kleurenafdrukken van een recente foto

Beginnen met het verzamelen van de benodigde documenten vroeg. Begin met het krijgen van een gewaarmerkte kopie van uw geboorteakte, want dit kan tot 12 weken in sommige staten. Heeft u een kleur foto gemaakt en krijgt twee 2 x 2 afdrukken van dezelfde foto gemaakt. Je moet ook uw sofi-kaart en een geldig rijbewijs's, militaire ID, door de staat uitgegeven identiteitsbewijs met foto of andere aanvaardbare identificatie. Het Bureau van Consulaire Zaken website (link hieronder) heeft een uitgebreide lijst van aanvaardbare identificatie). Tot slot, het downloaden van de DS-11 applicatie. BELANGRIJK: u moet volledige documentatie te hebben en een aanvraag voor een paspoort voor al uw gezinsleden die reizen, met inbegrip van zuigelingen.

Zoek een publieke acceptatie faciliteit in uw buurt. Voor routine toepassingen, meer dan 9.000 landelijke instellingen zijn bevoegd om uw paspoortaanvraag te nemen, met inbegrip van veel Amerikaanse Postkantoren en openbare bibliotheken. Gebruik tee Zoek faciliteit (link hieronder) naar het kantoor te vinden u in de buurt).

Zoek een publieke acceptatie faciliteit in uw buurt. Voor routine toepassingen, meer dan 9.000 landelijke instellingen zijn bevoegd om uw paspoortaanvraag te nemen, met inbegrip van veel Amerikaanse Postkantoren en openbare bibliotheken. Gebruik tee Zoek faciliteit (link hieronder) naar het kantoor te vinden u in de buurt).

Betalen voor uw paspoort. De huidige kosten zijn $ 75 ($ 60 voor minderjarigen) voor het paspoort boek en $ 20 ($$ 10 voor minderjarigen) voor het paspoort kaarten. Er zal een extra $ 25 executie vergoeding voor elke paspoort boek of kaart. U ontvangt een melding wanneer uw paspoort klaar is op te halen.

Hier krijg je een paspoort in Colorado snel als je op reis bent of behoefte aan een buitenlandse visa hebben in 14 dagen. Als dit uw situatie, kunt u een afspraak maken met de Colorado Passport Agency in Aurora, Colorado maken door te bellen naar 1-877-487-2778 altijd 24 uur per dag. De Passport Agentschap accepteert aanvragen uitsluitend op afspraak.

Maak dezelfde voorbereiding als u zou doen voor een reguliere paspoortaanvraag. Vergeet tat elke persoon het aanvragen van een paspoort dient in persoon te verschijnen. Het adres van de Colorado Passport Agency is: Cherry Creek III, 3151 Zuid-Vaughn Way, Suite 600, Aurora, CO 80014. Voor een routebeschrijving naar de website Colorado Passport Agency.

Share This Post