Index / Persoonlijke financiën / Hoe kan ik een oordeel Settlement verlaagd?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe kan ik een oordeel Settlement verlaagd?

Een beslissing is een gerechtelijke terugbetaling van de schuld die u niet beantwoordt aan het betalen. Oordelen zijn niet alleen schadelijk voor uw krediet geschiedenis, maar ook vaak gebruikt juridische lien instrumenten tegen persoonlijke bezittin

AdvertisementEen beslissing is een gerechtelijke terugbetaling van de schuld die u niet beantwoordt aan het betalen. Oordelen zijn niet alleen schadelijk voor uw krediet geschiedenis, maar ook vaak gebruikt juridische lien instrumenten tegen persoonlijke bezittingen, waardoor de schuldeiser om een ​​belang in uw huis of opzichtig uw loon te verzamelen over de schuld. Indien een beslissing schikking is te veel te betalen, is het mogelijk om te onderhandelen over een lagere schikking met de beslissing houder in sommige gevallen.

Schrijf een brief aan de beslissing houder offer aan het oordeel genoegen met minder dan de door de rechtbank toegekende bedrag. Valideren uw aanbod om zich te vestigen door het verstrekken van de omstandigheden van de reden waarom u niet in staat om het volledige bedrag te betalen.

30 dagen wachten op een antwoord van de beslissing houder. De schuldeiser of incassobureau zullen antwoorden binnen dit tijdsbestek ofwel accepteren of het tegengaan van uw aanbod. Als ze niet het aanbod te aanvaarden, stuur dan een nieuwe brief met een nieuw voorgestelde bedrag, verhoging van het bedrag van het oorspronkelijke aanbod. In de tweede brief, herhalen de redenen waarom u niet in staat om het saldo te betalen blijven. Het kan nodig zijn om dit meerdere keren herhalen voordat beide partijen een akkoord te komen.

Hier krijg je een cheque of postwissel voor de afwikkeling balans door de kredietgever overeengekomen. Met de betaling, stuur dan het ondertekende exemplaar van de overeenkomst uit het arrest houder tot minder dan het saldo van de uitspraak te accepteren.

Maak een kopie van de brief en postwissel of cheque, en mail het naar het gerecht dat de beslissing houder van de schikking verleend. Wanneer de schuldeiser bevestigt de ontvangst van de betaling, de rechtbank wist het oordeel van uw record.

Hints

Stuur kopieën van de release van het oordeel van de kredietbureaus om ervoor te zorgen dat hun informatie up-to-date. Houd altijd uw oorspronkelijke beslissing papierwerk als ingediend. Je nodig hebt om te verwijzen naar dit om het vonnis af te wikkelen. De schuldeiser in 30 dagen om de betaling van de schikking akkoord te bevestigen. Follow-up met hen in deze tijd en vraag om een ​​kopie van de nederzetting het vrijgeven van het oordeel dat zij naar de rechtbank de behandeling van uw dossier.

Share This Post