Index / Bedrijf / Hoe kan ik een MLS Listing op pagina of de website een Real Estate Agent

Share This Post

Bedrijf

Hoe kan ik een MLS Listing op pagina of de website een Real Estate Agent

Het plaatsen van een huis op een Multiple Listing Service (MLS) -systeem is het belangrijkste ding elke makelaar doet. De tweede belangrijkste ding moet het bedrijf op hun website te adverteren. Als de website van een agent is op maat gemaakt door ee

AdvertisementHet plaatsen van een huis op een Multiple Listing Service (MLS) -systeem is het belangrijkste ding elke makelaar doet. De tweede belangrijkste ding moet het bedrijf op hun website te adverteren. Als de website van een agent is op maat gemaakt door een web ontwikkelaar, soms met MLS listings gevoerd naar die site kan kostbaar zijn. Echter, kunnen agenten een pagina of website die gekoppeld is aan een grote vastgoedonderneming zoals RE / MAX, Century21 of Ebby Halliday Realtors, in welk geval de notering feeds zijn gratis hebben.

Neem contact op met uw lokale Association of Realtors. De IT (informatietechnologie) afdeling zal de beste bron in het vinden van wat te doen in het krijgen van aanbiedingen op een website. Of een agent werkt op hun persoonlijke website of een web ontwikkelaar, zal deze afdeling HTML-code die op de website worden geplaatst of voorzien kan op zijn minst punt mensen in de juiste richting is voor zover waar te gaan om de informatie te krijgen.

Bezoek de website voor uw lokale Association of Realtors. Deze websites hebben over het algemeen een overvloed aan informatie voor Realtors. Bijvoorbeeld, de Provincie Collin Association of Realtors heeft de website een link specifiek voor "Member Services en MLS." Deze site heeft ook contact informatie voor de IT-afdeling.

Bezoek de lokale MLS website. Bijvoorbeeld, op de homepage van de website van Noord-Texas Real Estate Information System is er een link die zegt "Opties voor het Public Display van NTREIS MLS op de website." Deze koppeling leidt tot specifieke instructies over hoe dit te doen.

Neem contact op met Web developer. Als u een persoonlijke website, als je eenmaal hebt de HTML-code voor de MLS binnenkomst, zal de Web developer in staat zijn om de HTML-code in te voegen in uw website. Eenmaal toegevoegd, de lijsten worden automatisch bijgewerkt als vermelding statussen veranderen (verkocht, in afwachting van, actieve optie, etc.).

Bezoek Realtor.com. Deze website biedt MLS zoekopdrachten voor alle staten. Vind de juiste staat en kopieer de link voor de MLS waarin u geïnteresseerd bent. De link zal dan moeten worden toegevoegd aan een website als HTML.

Hints

MLS-feeds van uw lokale makelaar vereniging zijn niet gemakkelijk "op maat" naar een persoonlijke website aan te passen.

Het kan een zeer duur proces op een feed te koppelen aan een website, tenzij het is op pagina een agent met een grote vastgoedonderneming zoals RE / MAX zijn.

Een Internet Data Exchange (IDX) is niet hetzelfde als een MLS. Het is zeer vergelijkbaar, hoewel er meer functies.

Share This Post