Index / Huis / Hoe kan ik een leuning op een Retainer Muur

Share This Post

Huis

Hoe kan ik een leuning op een Retainer Muur

Bouwvoorschriften vereisen relingen op structuren die een bepaalde hoogte, meestal 2 voeten overschrijden. Aluminium hekken zijn lichte constructie, het verminderen van de belasting die draagt ​​op de muur, en de prefab-panelen zijn eenvoudig te inst

AdvertisementBouwvoorschriften vereisen relingen op structuren die een bepaalde hoogte, meestal 2 voeten overschrijden. Aluminium hekken zijn lichte constructie, het verminderen van de belasting die draagt ​​op de muur, en de prefab-panelen zijn eenvoudig te installeren en gebouwd om code. Outdoor structuren en hardware zijn onderhevig aan water binnendringen en corrosie, dus zorg bij de keuze van materialen en de installatie. Neem contact op met de lokale gebouw functionarissen over bepaalde hoogte vereisten en andere regelgeving die van toepassing kunnen zijn op leuningen.

Wat je nodig hebt

 • Meetlint

  krijtlijn

  Lumber krijt

  Metselaar

  Core-drill

  Verankering cement, non-shrink specie soort

  Emmer

  Troffel

  Timmerman niveau

  Posten, de aanbevolen diameter voor schelden

  Railing secties, aluminium

  Bevestigingsmiddelen en hardware voor schelden, zoals aanbevolen

  Rubberen hamer

Snap een slaglijnmolen langs het midden van de bovenkant van de muur van de start post naar het einde paal. Markeer het midden van de berichten met een "X" met behulp van het hout krijt.

Boor het gat voor het eerste bericht met de kern-boor - vanaf het midden van de "X" - ten minste 4 inch diep en iets groter dan de paal diameter. Herhaal dit voor elke post.

Maak de eerste hole van de deeltjes en puin. Vul het gat met water en scrub met de borstel. Verwijder overtollig water, waardoor het gat gelijkmatig vochtig.

Meng het anker cement in de emmer met de aanbevolen verhouding van water. Plaats het eerste bericht in het midden van het gat en giet de verankering cement eromheen, totdat het overloopt iets boven het gat.

Plaats het niveau op de paal, en pas voor verticaal niveau. Controleer de hoogte van de post. Gebruik de troffel hellen het cement aan de voet van de paal, zoals verstijft.

Schuif een hek sectie in het uiteinde paal. Plaats een lijn post in het volgende gat en plaats het andere deel in de lijn paal. Giet de verankering cement rond de paal. Bevestig het hek volgens de instructies van de fabrikant.

Herhaal de procedure voor elke sectie en lijn post, totdat het hek is voltooid. Controleer om de paar secties die het hek en posten zijn niveau, schietlood, en de juiste hoogte. Pas de berichten met een rubberen hamer voor de betonnen sets.

Werk af met het definitieve einde paal. Draai de aansluitingen voor het hek sectie zoals vereist.

Hints

Streven naar een helper voor het project, vertragingen terwijl de verankering cement is het instellen te voorkomen, en te helpen bij de behandeling van het hek secties.

Boren kunnen worden gehuurd bij een gereedschap huren faciliteit.

Double-check de lay-out van de palen voor het boren van gaten.

Pas de diameter van de paal gaten indien nodig. Vaak eindigen en hoekpalen zijn groter dan de lijn berichten.

Meng kleine hoeveelheden anker cement, aangezien het snel wordt.

Share This Post